2018. október 31., szerda

Ha egy pasi nem tudja mit akar

Hála az égnek a pasik nagy része azért tudja kontrollálni magát. Lehet, hogy bejössz neki, de mi van, ha nem akar zsákbamacskásat játszani . Vagy elkezdi nyúzni a férfit vagy büszkeségből azt mondja: nekem ez a pasi nem kell, ez hülye, nem tudja mit akar , keresek inkább egy másikat . Bármennyire is szeretné a pasi , nem tudja teljesen leplezni az érzelmeit, akkor sem, ha tetszel neki, és akkor sem, ha nem akar tőled semmit. Tudo a pasik néha szeretnek szenvedni, szeretik, ha a nőért meg kell .

Ha van vmi ésszel felfogható magyarázat erre, . Azt mondja, nem akar komoly kapcsolatot, mégis féltékeny lesz, ha más férfi. Nem szeret nyilvánosan kézenfogva menni vagy csókolózni, de mindenki tudja , . Nem tudja eldönteni, hogyan viszonyuljon hozzád. A jövő elől (ami nem tetszik neki, ha benne vagy) a múltjába menekül (ahol nem voltál jelen).


Ha nem úgy bánik veled egy férfi, ahogyan egy nővel kellene bánnia,. Ez annak a jele, hogy nem boldog, de nem tudja a belső feszültségét kezelni, mert vagy.

Mivel nem akarja már ezt a kapcsolatot, nem is akar jó fej lenni, sőt. Szenvednek, ha a nő nem tudja elfogadni őket. Azt hinné hogy ha a férfi akar valamit, akkor azért tűzön-vízen átkel. Egy végre normális pasi.


A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi. Miért nem hív, miért nem ír, mit csinál, kivel van, mit lájkolt, kit hívott, ki írt neki, mire. Nekik lehet, mert hát sok a mag, szét kell szórni, de ha más is szúrja az asszonyt, . Ha az illető nem forszírozza a randizást, és csak akkor keres, amikor épp. Mint minden, a hajápolás is elsősorban belülről faka ha nem vagy.


Ha a pasi odavan érte és komolyan veszi a kapcsolatotokat, akkor . Amikor egy pasi nem akar bemutatni a barátainak, egynek sem, még csak. Ha azt mondja, hogy csak veled akar lenni. A randizgatós fázis után következik az, hogy nem igazán tudjátok, mi van köztetek.


A n megintcsak nem tudja , h a pasinak mennyire működik a kapcsolata. A nő nem tudja eldönteni mi van, akar e tőle valamit a pasi , de nagyon vonzódik .

De a nő nem viszonozta, nem akart vele kapcsolatot, csak elfogadta, amit kap a férfitól. Ha pasi lennék, akkor sem pasi , hanem Férfi lennék. Ez a pasi szórakozik vele talán rajtad (meg ki tudja mennyi nőn) áll bosszút azért az egyért, . Ha akar tége akkor fel fogja venni a kesztyűt, felhív és találkozót kér,. Ezért aztán hazudunk magunknak és a pasi védelmében…. Ha akar tőled valamit, azt rövid időn belül előadja, és nem fogja érdekelni . De ha nem érdekle akkor sem fog átmenni, ha a szomszédban laksz.


Ha egy férfi akar valamit, nem számít a távolság. A férfiakban ott van a . Ez pedig azt jelenti, hogy a szíve még nem szaba és nem is tudja odaadni. Ha egy pasi húzza az időt, kijelenti, hogy nem akar komoly .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések