2018. augusztus 21., kedd

Real nature halas táp

Real nature halas táp

A REAL NATURE a természet kincseinek legjavát nyújtja kedvencének – természetes összetevőkkel, kiegészítve táplálkozásélettani szempontból értékes . A kutyák számára készült REAL NATURE Prémium száraz és nedves eledel a természet legjavát nyújtja kutyájának. Sem színezékeket, sem ízfokozókat, sem . Kölyök, felnőtt és senior változatban kapható, csirkés és halas ízvilágával . Kedvenceink etetése során kiemelten fontos, hogy eledelük minőségi, egészséges alapanyagokból álljon. Nem szereti se a bárányos, se a halas tápokat. Néztem az oldalon de semmi.


Real nature halas táp

Nature tápoknak hol találom meg a pontos összetevőit? Nagyon erdekelne mert gondolkodtam rajta hogy átváltok erre a . Husit, gyümölcsöt, zöldséget szoktam neki adni, de ez csak kiegészítés a táp mellé. Kistestű kutyának táp ? További találatok a(z) nlc. Kutya › Száraz kutyatáp Wolf of Wilderness szárazeledek a kutyák ősei, a vadon élő farkasok természetes eledelének alkotóelemeivel széles választékban a zooplus-on. Premium Light kutyatápot keress, minden kutyatáp márkának van ilyen összetételű tápja.


Huskynak a Taste Of The Wild ( halas ) Puppy lenne a legmegfelelőbb. Hal - Egyfajta fehérjeforrás. Kacsa - Egyfajta fehérjeforrás. Akit érdekel, eladó 800gramm Orijen halas táp , az én kutyámnál nem vált be.


Real nature halas táp

Ez a kettő fajta van csak. Real Nature - Adult - Pure Beef) valamint a Müller drogárialánc Pet Bistro. A száraz táp éjjel nappal áll előttük, általában estére szorúl feltöltésre.


Az emészthetőség különbsége miatt nem javasolt más száraztáppal keverni a PLATINUM kutyatápot . Kigyűjtöttem néhány, a neve szerint halas táp összetevőit és beltartalmi értékeit. Mindegyikre azt kamuzzák, hogy hipoallergén, tehát nem lehet a halas konzervben a . A célellenőrzés során a kutyatápok mintegy ötödénél találtak kisebb jelölési.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések