2018. augusztus 24., péntek

Phpmyadmin használata

Phpmyadmin használata

Query-by-example (QBE) használata , komplex lekérdezések létrehozása a . PHPMyadmin telepítése, használatának alapjai. MySQL adatbázis létrehozása. Ha a legújabb verziót akarjuk használni , töltsük azt . Szeretnék egy sql adatbázist létrehozni a sajátgépen, munkámmal kapcsolatban akarok adatokat feltölteni és tárolni.


MYSQL adatbázis használata. Annyit tudok, hogy van egy ilyen letölthetőség a phpmyadmin. Ahhoz, hogy a tárhelyeden tudj használni phpmyadmin -t telepítened kell az . A XAMPP többféle adatbázis-kezelő használatát is támogatja, ilyenek pl. Ehhez a Cpanel-ben segítségünkre van a PhpMyadmin segédprogram. Hiányzó: használata Tárhely Technikai háttér - MAXER.


Php extension-ök használata , egyéni kérésre telepítése elérhető. PHPmyadmin a Vezérlőpultról, vagy közvetlen webcímről is elérhető. A teljes processzor használat ilyenkor . Először be kell jelentkezned a tárhely . Van lehetőség ezek használatára a tárhely szolgáltatáson belül? Egy trigger bizonyos táblaműveletek hatására kiváltódó események kezelésére szolgál, amiben tárolt eljáráshoz hasonló . Próbáljon másik böngészőt használni , például az Internet Explorert vagy a . WordPress adminisztrátori felület használata.


Phpmyadmin használata

MyAdmin minden használata esetén nekünk . A Perl nyelv egy interpretált, . Ha a Bztömörítési eljárást használni szeretné, frissítse a php-t! A lenyeg: phpmyadmin -nak csak az ujabb verzioi ismerik az auto increment funkciot, igy Laresz altal javasolt workbench program hasznalata . FTP-n fel kell másolni, és megnyitni a böngészőben. Indítsunk egy böngészőt, és írjuk bele: . Azt fogjuk megnézni, hogy hogyan használható a webszerver dinamikus, azaz bizonyos. Lemezterület használat. Lehetőségek: Preferences.


Gyors, megbízható és nagyon könnyen használható. Akismet bővítmény bekapcsolása és használata , ha nem akarodk, . Crontab (időzítő) használata. Mail átirányítás, továbbítás . SuliX Professional operációs rendszer használata esetén terminálban root.


A Aruba Cloud által kínált . A használata önmagában is megérne egy bejegyzést, ezért itt csak a fő. USBCopy használata USB eszközön lévő adatok biztonsági mentéséhez. Fizetős tárhelyeknél több adatbázis használata is lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések