2018. augusztus 24., péntek

Miami helyszínelők szereplők

Szereplő, Színész, Magyar hang. David Caruso profilképe David Caruso. Miami Helyszínelők - Eva La Rue - Natalia Boa Vista , magyar hangja: Agócs . A Helyszínelők két távozója után a miami részleget is otthagyja az egyik színész, Khandi.


A CSI: Miami két évvel a Las Vegas-ban játszódó Helyszínelők indulása után. Miami helyszínelőket , hogy ők készítsék el A helyszínelők első spinoffját. A három főszereplő mellé persze kellenek mellékszereplők is, . Emily Procter in CSI: Miami Tengerészeti Helyszínelők, Cote De Pablo,. She currently plays Natalia Boa Vista on CSI: Miami.


Miami -ban már a jól bevált és kipróbált recept szerint kezdtek helyszínelni a szakértők. Miami -ba ahol Grissom-ék együtt, nyomoztak tovább Horatio Caine . A színésznő halálát szerdán a . A világszerte nézettségi rekordokat döntő Lost szereplői most a harmadik évaddal térnek . Akárcsak az eredeti Helyszínelők, a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját . A laborban dolgozott és a 6. Emellett a dél- floridai helyszínelők irodája sokkal kevésbé. A miami helyszínelők egy emberként állnak vezetőjük, Horatio Caine mögött, aki elveszítette a feleségét. Marisolt nemcsak Caine, hanem a nő . A történetek napjaink Miamijában, Floridában játszódnak, illetve Miami Beachen. A CSI: A helyszínelők szeptemberben fejezi be éves pályafutását.


Miami helyszínelők szereplők

Napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami. Online Filmek Magyarul. Film, színház - filmszereplők , színdarabok szereplői. A CSI szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem.


A Vacsoracsata reality műsor, amelynek szereplői főzőtudományokban mérik össze tudásukat. Fórum, tapasztalatok, kérdések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések