2017. november 17., péntek

Erdély medve

Erdély medve

Halálos medvetámadás Erdélyben. Ismét embert ölt a medve Erdélyben (képünk illusztráció). Kiss László október 12-én indult el . Az út melletti mezőre húzódott egy elgázolt medve , ám ezúttal hamar elaltatták és. Parajd bejáratánál szombat este elütött medve ügyére utalva. Ismét Erdélyben , Bálványoson vették videóra a nőstény ragadozót, ahogy bocsával együtt bemászik egy fogadó udvarára, és komótosan . Medve megfigyelés Erdélyben.


Erdély medve

Turista program Máté Bence medveleseiben. A teheneit legeltetni ment, de kórházban kötött ki egy nő a Hunyad megyei Ohábaponor mellett, miután kedden rátámadt egy medve. Két medvetámadás is történt Romániában, egy embert Bákó megyében megölt egy állat, Beszterce megyében pedig szintén egy medve . Három egymás utáni éjszaka történt medvetámadás az erdélyi Csíkpálfalván.


Első alkalommal tíz libát pusztított el, hétfőre virradóan pedig . Durván felhasított fejbőrrel, nyak- és végtagsérülésekkel került kórházba, de élve megúszta a medvetámadást egy. Az áldozatot a csíkszeredai sürgősségi kórházba szállították - írja a Maszol. Ismét elszaporodtak Erdélyben a medvetámadások – miben látják a politikusok.


Erdély medve

RMDSZ: a parlament tárgyalja sürgősségi eljárásban a medve kilövési kvótát . A Bukk Nemzeti Parkba is kellene vagy száz medve belőlük. Hasznos tanácsok, ha medvével találkozol Erdélyben. Tik vagytok egy medve lesok mèg etetitek a jo isten szomiritson meg medvestol egyut duten.


A villanypásztortól sem riadt vissza az a barna medve , amit nagy erőkkel keresnek. Megpróbált védekezni a magyar vadász, akire medve támadt Erdélyben , . Ismét halálos medvetámadás történhetett Erdélyben - Maros megyében holtan találtak egy pásztort medvetámadásra utaló sebekkel. A helybéliek szerint nem is egy, hanem több medve garázdálkodik a faluban. Erdélyi vendégházak - medveles a Hargitán, magasles, medve les, medve , vadász, vadászás, vadászat, patak, erdélyi medveles, medveles Erdélyben , turizmus, . Két kisgyereket és egy felnőtt férfit támadott meg egy medve vasárnap Viktóriavárosban.


Csak ma két medvés incidens is történt Erdélyben – írja a Foter. Egy másik medve a Szeben megyei Felsőárpás térségében pusztult el, . A szaporodó medvetámadások miatt száznegyven medve kilövését engedélyezték, de az embereket is le akarják szoktatni a . A medvelesés mindennap délután 17:30-tól kezdődik és 2-órát tart. Az utóbbi hetekben a szokásosnál is több medve támadt állatra és emberre Erdélyben , egyre többször merészkedik be vad a lakott területre. A szombat este történt tragédiáról Bartos Csaba, Vámosudvarhely községközpontjának, Kóródszentmártonnak az alpolgármestere nyilatkozott . Az utcán egy anyuka épp két gyermekével sétált, akik éppen a medve útjába kerültek. A medve nekik rohant, mire a gyerekek a földre estek, . Jean-Adrian Andrei kormánymegbízottat vasárnap délután menesztette a román belügyminiszter.


Elviselhetetlenné vált az erdélyi medvehelyzet, de a bukaresti. Listen to Zárójel ( Erdély FM) 07. Az alsócsernátoni Múzeum utcában, a 298. Orosz-portán kedden éjszaka egy medve elpusztított egy több mint száz kilogrammos . Ensana Health Spa Hotelt Erdély vezető.


Egyre gyakrabban és egyre több erdélyi településen merészkedik a medve emberek közelébe. A hatóságok arra intenek, hogy a nagyvadat . Hol volt, hol nem volt, nem tudom, hogy merre volt, de valahol mégis volt , túlonnan túl, hol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy kisfiú. Három helyre próbált betörni a medve egyetlen este alatt a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések