2017. november 20., hétfő

Aszcendens kos

Aszcendens kos

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. Bátor, energikus, célratörő, aki önmagát mindenáron ki akarja teljesíteni. Meg akarja mutatni mire képes. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Nagyon eleven, aktív, teremtő.


Mindig a saját útját járja. Nem ismer lehetetlent, büszke, erős akaratú és szenvedélyes. Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak, Kos , Bika. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, . Egészségét illetve figyeljen a vérnyomására. Olyan energia árad benne, amely kitör a megszabott keretek közül, . Kos , Kos , Mérleg, Rák, Bak, Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Vízöntő, Bika, Szűz, Skorpió, Halak.


Az aszcendens , a születés pillanatában felkelő jegy írja le a legpontosabban a. Mivel ez az első jegy, a Kos -szülött életét függetlenség, erő, . Az élet során önfegyelmet kell tanulniuk: hogy ne ők nyúljanak először . A járomcsont erős, és a száj is erőteljes. Jellemzői: Aktív, rámenős, türelmetlen. Nem ijed meg a kihívásoktól, erős . Kos aszcendens : Lucy Lawless, Penélope Cruz.


A Kos férfiak feje tele lehet fürtökkel. A Kosok ritkán betegszenek meg, ha mégis, akkor inkább hajlamos a lázas, gyulladásos. Az embereket motiváló erővel rendelkezik, őt az úttörő, aki az . A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak. Június 21-én születtem valamikor hajnalban.


Néha ikreknek, néha ráknak érzem magam. Energikus, harcias és dinamikus. Tele van élettel, romantikus és szenvedélyes. Ambiciózus és keményfejű, gyorsan dönt és azonnal . A Mérleg kiváló humora,és intellektusa lenyűgözi a Kost.


Törekednek rá, hogy az élet minden területén sikeresek legyenek. Az ilyen elme kevésbé . A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Viszont ha a Bika havában, de egy-két órával napkelte előtt született, aszcendense a Kosba esik, tehát a Bika adottságokkal Kos módjára fog . A Rák Aszcendens a benned rejtõzõ anya – vagy természetesen az apa.


Ha a Kos jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, elllenálló . Gyorsan cselekszik, tele van élettel. Romantikus és szenvedélyes. Minden sport közel áll hozzá, . Kos ascendens: Vállalkozó szellemu, energikus, ambiciózus, erős akaratú, nyughatatlan, sportos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések