2017. november 22., szerda

Eladó ház hódmezővásárhely kertváros

Eladó ház hódmezővásárhely kertváros

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben . Eladó házat keresel Kertváros városrészben? Havonta több millióan választják az . Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Kertváros frekventált részén található 1nm-es családi ház , nm-es melléképülettel és 1. A lakóépület eltolt szintekből áll a . Rudnay Gyula utca - Tégla lakás - Alapos felújításon átesett, kertvárosi lakás eladó . Ha venne, ha eladna, ha bérelne, minket keressen. Ingatlanban profik vagyunk. Biztosan tudunk olyat mutatni amit még nem látott.


Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Hodmezovasarhely , 68- Rated 4. Reviews A Kovács Tibor nevű . Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: hódmezővásárhely , 3500000Ft-tól. Hódmezővásárhely , Kertváros városrészben 5m2-es telken álló, kb.


A téglafalú, kívül kőporos . Belváros- Kertváros határán fekvő öreg, de karbantartott házrész. Az udvar a szomszédtól elszeparálva van, de a bejárat a szomszédon át. Felícia - független ingatlan közvetítő és lakás szépítő.


Eladó ház hódmezővásárhely kertváros

Az eladó további apróhirdetései.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések