2017. október 19., csütörtök

Vízöntő férfi megtartása

Vízöntő férfi megtartása

Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a . Vízöntőt nem nehéz levenni ugyan a lábáról, annál nehezebb viszont megtartani. A vízöntők szabadszellemű, de igazán szerethető emberek.


Most megtudhatod , melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak . Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a párod? Megtartása : A Szűz férfi magabiztossá válik, ha fontosnak érezheti . Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak , a férfi a szex után azonnal rohan. A Mérleg férfi megtartásának a harmónia és elbűvölő nőiesség a kulcsa. A szerelem és a barátság számára összetartozó érzés, . A Vízöntőnek te magad tetszel, az összes butaságoddal, . A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is jól állnak.


Ha bókokkal kecsegteted egóját, nagy valószínűséggel felfigyel rá . A Bak férfiak nem üdvözlik olyan megértően a feminista mozgalmakat, mint sok Vízöntő , Mérleg vagy Halak férfi. Neki konkrét elképzelése van arról, hogy mi az . Problémakezelési mód: csinál magának problémát akkor is, . Ha ez megvan, akkor a nő örökké szép marad a férje vagy barátja szemében. A férfi szerelmét csak úgy lehet megtartani , ha nemcsak testileg, hanem lélekben . Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság.


Vízöntő férfi megtartása

Ikrek jegyű férfiakhoz illő női társkeresők Ikrek jegyű nőkhöz illő férfi . Nő: Mindenre fel kell készülnö ha Vízöntő nőt szeretnél meghódítani. A VÍZÖNTŐ kapcsolataiban két erő működik: az egyik vonzza a társához, a másik. Sok férfi kerül ragyogó bájuk hálójába, de a Kos nők ezt gyakran nem. Abban az esetben, ha egy partner képes megtartani az Oroszlánt,.


A Skorpió férfi szenvedélyes szerető, a szexben tabukat döntöget és partnernőjét is édes bűnökre akarja csábítani. Nem pajkos csábító, és . A Rák férfi szentimentális álmodozó. Nagyon rejtélyes és sosem tudni róla mit gondol, mit cselekszik, mit érez.


Vízöntő férfi megtartása

A múltban él, ezért minden . Folyton nyugtalan és ideges lévén, az Ikrek férfi mindig eltitkolja valódi szándékát. Látszólagos kimértsége ellenére az Ikrek meglehetősen . A Bak férfi szereti az olyan nőt, aki intelligens, csábító és tiszteli őt. Könnyen szerelmes lesz, de megtartani nagyon nehéz, mivel a csalódásokra úgy . Azaz azok a férfiak , akik nehezen horgonyoznak le egy nő mellett, akiket nehéz megtartani és a romantika sem az ő asztaluk. Akár az Ikrek és a Vízöntő , a Mérleg is légies jegy, de különbözik ezektől a jegyektől.


A jegy férfi szülötteiben a testi egyensúly megbomolhat, és hajlamosak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések