2017. október 30., hétfő

Millennium wellness szauna

Millennium wellness szauna

Hangold össze a testmozgást és a munkát! Az edzések órarendje segítségedre lesz ebben. Három terem edzéskínálata közül válogathatsz. Edzőterem és wellness a 9. Panoráma szauna , személyes.


Millennium wellness szauna

Wellness és Szauna Shop. Szaunakellékek és kozmetikumok széles választéka. Szaunaetikett Rudas Fürdő Lukács Fürdő Széchenyi Fürdő Gellért Fürdő. A wellness, gyerek- és szaunavilág órakor nyit.


Nyugdíjas akciós csomag Pécsett (min. éj) ápr. Térítés ellenében vendégeink masszázs . One of those fancy mid-size gyms, u r definitely looking for. Nászút a város zöld szívében Pécsett (min. éj) márc.


Millennium wellness szauna

Hétfőtől - Pétekig 8-18 . Ez a pompás szálloda, . Ugyan kérésre kapcsolják csak be, de jó a szauna és a wellness is. Az öltözőből nyílik a wellness részleg ( szauna , gőzkabin, jacuzzi stb. ). Akciós félpanziós csomagok a pécsi Millennium Hotelben wellness szolgáltatással a. Célunk, hogy jól érezd maga egy barátságos környezetben! Oldalunkon Budapest összes konditermét megtalálod. Hotel Millennium Pécs, Kálvária utca. Szépség fitness wellness egészség állás Budapest.


Tegnap óta foglalás volt. A Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj Hegyalja. A szálloda wellness stúdióval ( szauna , pezsgőfürdő) rendelkezik.


Hotel Millennium , thanks to its high quality services, the tastefully furnished rooms and the wellness services awarded the four-star rating in 2011.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések