2017. október 31., kedd

Szállás börzsöny királyrét

Szállás börzsöny királyrét

Börzsönyi Szabadidőközpont Lakókocsik Kóspallag. A Duna-Ipoly Nemzeti Park oktatóközpontja kiváló szálláshely csoportok. Ennek a tartalomnak a szerzője. A Domszky Pál Erdészeti Erdei Iskola szálláshelye Bernecebarátiban, a Nagy- völgy elején várja. A környéken szállást keresőknek ajánljuk két szálláshelyünket , a híres Wenckheim.


Királyrét , Fatornyos Fogadó Erdei Hotel. Pénztárcabarát szállás és étkezési lehetőségeinken felül, kedvező . A BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZ egész évben várja. A tábor kettő féle szállás lehetőséggel rendelkezik. Szállás típusa: Hotel és Ifjúsági tábor. A kilenc állomásból álló útvonalon megismerkedhet az erdő és a tavak élővilágával, . A szállást azok számára alakítottuk ki, akik szeretnék szabadidejüket a . Cs Püspöki Gazdapiac Vác, Vác, Magyarország nov.


Ez évi AKCIÓINK az aktuális oldalon! A tágas, kúriaszerű, verandás házba családokat, baráti t. A megújult csapat finom meleg ételekkel, büfével és szállással vár minden. Szakemberek és szállások az egész országból, járásonkénti bontásban egy helyen!


A Kőrózsa Panzió Kemence község belterületének határán, a börzsönyi . Dunakanyar kapujában Kismaroson, a királyréti erdei . Az árak függnek a szálláséjszakák mennyiségétől és a csoportlétszámtól. A programhoz nincs semmilyen ár feltüntetve! A közel 2m2-es kúriaszerû ház, három tágas szobával, ággyal . Az információs füzetben a szálláshelyek és látnivalók településenkénti bontásban szerepelnek.


Királyházán akár szálláshely is foglalható. Páratlan tanulási lehetőséget nyújt, mivel itt a Duna-Ipoly Nemzeti Park részeként az évmilliók óta változatlan . A falu egyedi hangulatú utcáin fut végig a királyréti kisvasút, amely egykor a . Hogyan választották ki a megfelelő éjszakai szálláshelyet ? Nagyirtáspuszta - Kisirtáspuszta - Nagy Hideg-hegy th. Bababarát szálláshely ! Amennyiben Ön rendelkezik szálláshellyel a településen és szeretne ingyenesen hirdetni, akkor keressen minket! Helyette egy börzsönyi kirándulással, éjjeli szállással a. Szentgyörgyvölgy Vendégház.


Szállás börzsöny királyrét

A fővárostól szinte egy szűk óra alatt elérhető szálláshely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések