2017. október 18., szerda

Időkép szombat budapest

Időkép szombat budapest

Szombaton már mindenhol sokat süthet a nap, kevés felhő lesz az égen, eső nem várható. A délkeleti szél kelet, északkelet kivételével ismét többfelé . Csütörtök reggel az ország északi felén még több helyen eshet, de délután már csak keleten fordulhat elő néhol kisebb eső, zápor. Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el, eközben gyengül a csapadékzóna. Hajnalban 3- délután 8-fok várható. Délután elered az eső - Szerdán egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, többfelé várható eső, keleten, északkeleten viszont késő délutánig száraz marad az idő.


Időkép szombat budapest

Kedd reggelre helyenként a Dél-Dunántúlon, nagyobb területen északon és keleten képződhet sűrű kö amely északkeleten csak lassan oszlik fel. Budapest óránkénti időjárás. Részletes időjárás előrejelzés. A csapadékzóna dél felől jön, szombat . Szép hétvége áll előttünk, enyhe idő, egyre több napsütés lesz. A szárazabb levegő miatt erősödik az éjszakai lehűlés, szombaton még csak egy -két helyen, vasárnap és hétfőn azonban szórványosan fagy is várható, . Szombat délutántól ónos eső és szélvihar okozta hófúvás alakulhat ki a . Kora délután fok várható.


Szombaton felhős és napos időszakok változnak, csapadék nem várható. Permetezésre alkalmatlan. A majálist megkímélte az időjárás, de a pénteki felhők már rosszat sejtetnek, és szombaton megjön a hidegfront. Meteogrammok, időjárási grafikonok, információ a levegő hőmérsékletéröl, csapadékrol, szél sebességröl. A hőmérséklet csúcsértéke fok között alakul.


Időkép szombat budapest

Holnapután, november 23. Fronthatás: Nincs front. Szombat , vasárnap változóan felhős időre, egyre alacsonyodó maximum- °C. Megtalálták a budapesti fodrászatból eltűnt svájci nőt. Megbüntette a NAV a Kétfarkú Kutya Párt elnökét a Sorospénzek miatt.


Időkép budapesti szmogtérképe:. Nem várt potyautasokat hoztak . Havas hétvége elé nézünk, szombaton helyenként, vasárnap viszont nagyobb területen eshet a hó. Szerencsen Guinness-rekordra is készülnek: szombaton . Habsburg Ottó születésnapján királypárti demonstrációt tartanak a budapesti bazilikában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések