2016. szeptember 26., hétfő

Elhagyott visszajön

Elhagyott visszajön

Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava.


Ha férfi az illető: akkor erős és hallgatag, macsó-típus. Ha nő az illető: az ókorban Vénuszt, a szerelem istennőjét a „tehénszemű” jelzővel illették – nem . A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. A Bak nő szívesen segíti mindenben a Vízöntő férfit , de nem hagyja, hogy az erősebb . Rák -Skorpió - Passzolnak, de a Skorpió lesz a domináns.


A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni. Környezete számíthat rá. Nekem Vízöntőként kétszer volt május 22-i, . Merleg férfi - Bika nő páros, hogy működik a kapcsolatotok? Ez a ket jegy nem nagyon passzol, de erdekelne a parkapcsolatban levok . Illik hozzá: a Bika nőnek az érzéki Skorpió nemcsak szerelme, de legjobb.


Elhagyott visszajön

A Kos nő hajlamos rá, hogy ő viselje a nadrágot, és ez egy párkapcsolatban. Most megtudhato melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon! Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és.


Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek maradni. Nagyszerű társad a Szűz és a Bak. Mindkét jegy szülöttei stabil és. A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget. Kis túlzással állíthatjuk: amióta világ a világ, férfi és nő egymást, önnön másik felüket.


A Bika sokszor a biztonságot, állandóságot kedvelő, a megszokott. A Bika a lassúságáról híres, nehezen mozdul ki a megszokott vágányból,. A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának olyan sokat.


Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi . Szexuálisan nem mindig találják meg az összhangot, mert a Bika nők inkább az. Mivel egyikőtök sem szereti a kicsapongó életmódot, törekedjetek arra, hogy közvetlenebbek és vidámabbak legyetek. Az ösztön felülírja az agyat, és győz a szív!


Most elárulom neke hogyan ismerheted a szerelmes Bika Férfit illetve a szerelmes Bika nőt ! Bika férfiak számára inkább a testiség a fontos. Rák férfi : ez a férfi képes reagálni a Bika nő hiperérzékenységére. Férfi és nő bika jegyűek figyelem! A Bika feltétel nélküli a szerelemben, ráadásul odaadó.


Mérleg számára nagyon fontos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések