2016. szeptember 30., péntek

5 Betűs szavak

PixWords megoldások betűs. Pixwords válasz weboldalon. Ma már nem válaszolok az üzikre,ne haragudjatok! Szópark Szavak : betus. Ez egy nagyon szórakoztató és kihívást jelentő . Megoldás: Korom – karám – köröm – kérem - körém.


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Keresés az angol szavakat , amelyek tartalmazzák: tuba - - betűs angol szavak , és Ismerje meg a több szó tuba. Lexikon K betűvel kezdődő szavak listája. Gyakran összekevert szavak - A betűvel. Start studying V betűs leggyakoribb angol szavak.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Könnyű és egyszerű keresés levelekben vagy szóhosszúsága. Zsebkönyvszerű útikalauz. Tulajdonképpen hasznos gyakorlati ismereteket tartalmazó könyvecske, zseblexikon.


5 Betűs szavak

Megadott betűből kell értelmes szavakat kirakni. Ki tud a legtöbb szót kirakni? Ich höre heute im Zimmer das Radio. Szó Piknik kereső betűk: betus . A leggyakoribb angol szavak gyűjteménye jelentéssel együtt. Ezeket a szavakat használjuk.


Salgótarjánban is a végállomást parasztelosztónak hívják. Gyűjtsd össze azokat a „ szavakat ”, amelyeket a kakas, a tehén, és a kutya „mond ”! Terülj, terülj asztalkám” című meséből az ü- betűs és az ű- betűs szavakat ! A Pikár Szó egy nagyon egyszerű és izgalmas játék, ahol meg kell egyeznie a betűkkel, hogy szavakat formálhasson. Magyar nyelvű szókirakós játék. Minden szintnek különböző betűi vannak, . Egy-egy betűről csak a szomszédos mezőre léphetsz tovább vízszintesen, . Alkoss szavakat a képernyőn látható betűkből!


5 Betűs szavak

A Cs betűs szavak mellett egy tanulmányt tartalmaz a fattyúnyelv történetéről, a cs. Azokat a szavakat , amelyek különböző betűvel kezdődnek, az első betűjük alapján kell sorrendbe állítani. A kapott szavakat írd le szótagolva a pontvonalra! Keresd meg a szövegben a megadott szavak rokon értelmű megfelelőjét . Hangos, képes szótár, szavak . Kisbetűs gyakorlófüzetem 5. Villámgyors helyesírási kvíz az e betűs szavakkal. Agykarbantartó kvíz: Ebben a kvízben 10-ből legalább ember eredményes.


Törvényes Bizonyság vége azon szavaktól kezdve: „az Úriszékek Jegyző Tisztét . A -ik szám a) betűvel jegyzett pontjának elején ezen szó „territorialibus . Szinonima gyűjtemény lista, oldal, K- betűvel. Kifejezések: K kezdőbetű szerint. Módszerek: Ismeretszerzésre buzdító játékok, szavak hangulatával játszó, versenyzésre.


5 Betűs szavak

A két oszlopban betűket látsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések