2016. szeptember 15., csütörtök

Angyalföldi utcabál 2019

Angyalföldi utcabál 2019

Az Utcabál programját színesítve különleges interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári. Fenyő Miklós koncert- Utcabál. Please try again later. A részletes prograVERSPARK – Nyáresti koncertek a Szent István parkban július 1. Gubás Gabi és zenekara: Itt laksz . ANGYALFÖLD KUPA – XIII.


Angyalföldi utcabál 2019

Utcabáli forgatag és gasztrokalandok a Blaha utcában, az Anna-bál éjszakáján. Dagály utcában és környékén a kerület nyárzáró . A francia nemzeti ünnep alkalmából különleges rendezvényekkel várjuk a nézőket, . Gyerektáncház Kismaroson. Hiányzó: angyalföldi Patak parti sportnappal vették birtokba a megújult Rákos. POZSONYI PIKNIK, Újlipótváros civil, kulturális, . Budapest, Rozsnyai utca 4. Angyalföldi Láng Sportcsarnok. Tisza utcai utcabálon feldübörög a csapat.


Másképp jár majd a 11-es busz a családi utcabál miatt. Debrecen - Családi utcabál miatt szeptember 6-án, órától előreláthatólag szeptember. Az idén is utcabállal kezdődik az évad a József Attila Színházban. Részletes program a kult13. A rendezvényre a belépés díjtalan!


Angyalföldi utcabál 2019

TANÉV RENDJE 2018/ 2019. Exxonmobil családi nap Védőnők Napja a Prevenciós központban. Igy készült a sófalunk. Hiányzás missing Ügyelet Bejelentkezés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések