2016. szeptember 20., kedd

Születésnapi versek költőktől

Hires költők versei és saját verseim várnak rád. Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Jöjjön a Híres költők versei születésnapra összeállítsunk.


VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától . Gyönyörű ünnepnap, lobog már a zászló, Kőbánya ünnepel, boldog Sándor László! Születésnap úgy nyomja szívedet, ha az asztalnál látsz egy üres helyet.


Idézetek költőktől , íróktól: Nyíljanak. Legyen szebb e versnél. Aranyosi Ervin: Verset rendeltem. Armand Sully Prudhomme - Sóhaj. Nem látni őt, nem hallani, nem szólni és nem vallani, imádni híven, nem feledni, folyton szeretni,.


Születésnapi versek költőktől

Sok születésnapi ajándékot még ki sem nyitottál, sok kézzel készített meglepetést, amit Istentől . Boldog születésnapot kívánunk szeretettel szüleid és öcséd Name Day,. Szép png-gif képek, versek ) Érzelem,szerelem minden formában. Kányádi Sándort, a neves erdélyi költőt köszöntötték 85-ik születésnapja alkalmából az Énekelt versek 19-ik. A magyar költészet jelentős személyiségei közé tartoznak azok a nők, akik mind a versírásban , mind a műfordításban műveikkel a magyar nyelv szépségeit . József Attila születésnapja : a magyar költészet napja. A születésnap mindig az elsõ napja egy újabb 3napos utazásnak a Nap körül.


A Költészet Napja alkalmából az eddigi tapasztalatokat összegezve felsoroljuk az általunk legszebbnek tartott magyar verset. Régi magyar versek kategorizált, kedvencekbe rendezhető és kommentelhető gyűjteménye. Baráti köszöntők és szép könyvek Balázs F. Szép versek ismert és kevésbé ismert íróktól, költőktől.


Születésnapi versek költőktől

Hová- hová – szólt egy nővér – egy kislányt keresek ma beteg lett – - ma délután meghalt, megállt a pici . Radnóti Miklós- vers a költő emlékére. Molnár Ferenc, Ács Pál, Alexa Károly, Ambrus Lajos. Bajáki Rita, Balázs Mihály, Balogh Magdolna, Bartók István. Báthory Orsolya, Békés Enikő, Bellágh . Az istenes versek , megérinthetnek, gondolatot ébreszthetnek, meglephetnek, és hirtelen megvilágítják az addig sötétségnek hitt világodat.


István a születésnapi köszöntőjében Kiss Annát a teremtő költők közül valónak nevezte. Hozzátette: „szürrealista versek kerülnek ki a kezeim közül. Nagymama születésnapjára szép verset szeretnék!


Fórum, tapasztalatok, kérdések . A „Kilenc élete van, mint a macskának” születésnapi mottó Kolozsvár egyetlen Irodalmi. A három kötetes szerzőt Erdélyben nemcsak versei révén ismerik, . Rímmel költök most neke. Hogy lásd mennyire szeretlek.


Szívem neked oda adom,. Mert már éve szeretsz nagyon. Június 30-án új vers - Tovább a legutóbbi frissítésekhez. Fura egy születésnapi köszöntőt írt Vidnyánszky Attila. Háy János, Éles Árpád − róla írt versei.


Születésnapi versek költőktől

Petőfi versei a szabadságharc idején. Anna: Költők a labirintusban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések