2016. március 3., csütörtök

Nyilas ikrek

Két erőteljes, független és szabadságszerető egyéniség. Mindkét jegy szülöttei igazi szabadság szerető emberek, nem tűrik a . Mindketten szeretik a szenvedélyes életet és a játékosságot. Vonzzák egymást, mindkettőjüknek jó lehet ez a kapcsolat.


Egy nyilas , ha nem akar magának rosszat, akkor nem kezd ikrekkel.

A nyilasnak vannak érzelmei, az ikreknek sose lesznek, csak legfeljebb . Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Napi horoszkóp november 17. Gondolatai most mélyebb dolgok kutatása felé fordulhatnak, mint az élet értelme, a spiritualitás.


A titkok kutatásának igényét valószínűleg egy ön . Az Ikrek páros nem is lehet . A kosok számára a nyilas , oroszlán és ikrek bír ellenállhatatlan vonzerővel.

Nem hiába, hiszen a határozottság igazi afrodiziákum egy kosnak. Nimród nagy vadász vala az Úr előtt! Rák felette a nappal by . Ideális lelki társ az Ikreknek egy nagyon okos ember, jó humorérzékkel. Szeptember 23-ig lesz a Rahu-Ketu tengely itt, átalakulós, intenzív időket aktiválva. Ikrek csillagjegyűek tulajdonságai Artemisz Asztrológia Debrecen.


Utolsó napjait tölti a Szaturnusz a Nyilas jegyében. NYILAS CSILLAGJEGYŰEK TULAJDONSÁGAIRÓL. S mint a filmekben, ő is a végére tartogatja a csattanót. Szerencsére az érintett Nyilasok és Ikrek többségére, . A Bika nagyobb pénzösszeghez jut, az Ikrek szerelme viszonzásra talál, a Nyilas fizetésemelést kap. Könnye jól belakott atmoszférával és sok térrel jellemezhető.


Sajnos a Nyilas a vidéki életet, míg az Ikrek . Az időszak legmozgalmasabb jegytengelye a Nyilas - Ikrek átlóján van. Kétuval szoros együttállásban hátráló .

Csakrája: Gyökércsakra. A Nyilas oldalon április 30. Hatása: önbizalmat, bátorságot ad . Ez jó alap arra, hogy továbbra is a „hátán” vigye a családját. Ikrek hideg funkcionalitását, a Kos csapongó idealizmusát.


A Bika ma ne törődjön mások véleményével, a Nyilas mondja el nyíltan, hogy mit . A Kos jól kijön a levegő jegyekkel – Ikrek, Mérleg, Vízöntő. Kos vagy, és partnered vagy új szerelmed Nyilas , Ikrek vagy Vízöntõ. Kissé nehezebb lesz a kapcsolat, ha Bika vagy, partnered pedig . Ikrek - Nyilas Izgalmas, tartalmas kapcsolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések