2016. március 23., szerda

Jégpálya 2018

Nyitvatartás: Hétfő – péntek: 14:- 20:00. Hévízi műjégpálya , Hévíz, Hungary. Városligeti Műjégpálya. Ingyenes jégpálya a Bálnánál!


A jégpálya működése szorosan összekapcsolódik az Advent Óbudán.

Csobánka téri jégpálya . Tartós vagy erős esőben - nem két szemerkélő csepp esetén -, meleg, szeles időben a jégpálya zárva tart. Ilyen esetben az aktuális nyitva tartásról érdeklődni . Balatonon korcsolyázzunk, még nem volt hosszan . Helyszín: Gödi SE Sportpálya, Göd Erdész u. A Kőrösi József utca elejénlévő jégpálya is éjfélig várta a korcsolyázókat január 20-án. A téli szünet első napján nyitja meg kapuit az új siófoki műjégpálya a Balaton- parton, ezúttal a hajóállomás melletti téren.

A Kecskeméti Műjégpálya hivatalos honlapja. Várjuk a korcsolyázás szerelmeseit a téli időszakban hétköznapi és hétvégi nyitva tartással. Indul a közönségkori a kiskőrösi jégpályán ! Egy kattintás a továbbolvasás… ›› Megosztás. A korábbi évekhez hasonlóan idén is jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat a Horváth . Hétköznap délelőtt iskolai és óvodás csoportok . November 2-án szombaton indulhat a korizás a Szekszárdi Műjégpályán. A városi sportcsarnok mögött található fedett . A tükörsima játszótér minden nap várja a . Aki a jégpályára bérletet vált, ajándékba forró italt kap a KATA-PULT büfé faházában!


Debrecen - Hétfőn kezdték bontani a Nagyerdei Stadion melletti mobil jégpályát. December 22-e óta több mint hatezren korcsolyáztak a futballstadion tövében. Mivel a pálya nyitott, így csak időszakosan, . Október 27-én, szombaton megnyitotta kapuit a várva várt szolnoki jégpálya.


Már a nyitás után nem sokkal . A Solymári Településüzemeltetési Kft.

Az év hónapjában működő 6fős lelátóval rendelkező fedett jégpálya Debrecen és a környező települések lakosságának intenzív szabadidő eltöltését és a . Karácsony előtt egyre több jégpálya nyílik az országban. A csepeliek nagy örömére idén ismét megnyílt a korcsolyapálya a Szent Imre téren. Jégpálya – újcirkusz – koncertek. A 2-es jégpálya jegypénztárában a közönségkorcsolya kezdés elött perc és befejezés elött . Október végétől ismét nyitja kapuit a szolnoki jégpálya. Ha kipróbáltad tavaly, gyere ki.


A hévízi ebben a szezonban . Diákok hétköznaponként előre egyeztetett időpontban, szervezett keretek között, iskolai nevelő kíséretében órától óráig tudják majd használni a jégpályát. Erkel Ferenc Művelődési Központ közösségi tér. Pénteken megnyitó, és december 1-től már használható is a jégpálya. Az elmúlt három év legnépszerűbb győri adventi attrakciója pénteken újra nyitja kapuit, a belvárosi jégpálya várja a korcsolyázókat legkésőbb .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések