2016. március 29., kedd

Rák napjegy ikrek aszcendens

E két jegy egyesülése rendkívül befolyásolhatóvá és bizonytalanná teszi a csillagzat szülöttét. IKREK jegy RÁK aszcendenssel. A Rák napjegy számára a legtöbb fejlődést egy Bak aszcendensűvel . A Rák jegy és a család az aszcendens szerint.


Hasonló probléma a Sárkányfarok (fej) és nap jegyének az azonossága is.

A Rák szimbolizálja az ártatlan és félénk gyermekkort, a Bak a felnőttkort, ahol az . Vitalitásoddal, vonzerőddel és melegségeddel – amelyhez még mézesmázos, pergő nyelvű aszcendensed is társul – kevés embert nem tudnál . Ha a Rák jegyében születtél ez alatt a befolyás alatt hûvös, okos. Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. A Rák aszcendensű személyek a éveik előtt álmodozóak és teszetoszák. A Rák a Hold jegye, páros, negatív, kardinális vízjegy , a Kálapurusa mellkasa.


Aszcendens jegyetek elárulja.

Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk ( napjegy ) árulkodik a külső fizikai. A fülek közt a legszélesebb az arc, de alapvetően kicsi az arc. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos.


Bátor, energikus, lelkes. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Ezen adatok alapján kapjuk meg a horoszkóp aszcendensét, felkelő pontját, azt, hogy az aszcendens melyik jegy hányadik fokára, ívpercére és ívmásodpercére . Vizöntő horoszkóp, oroszlán aszcendens , szűz holdjegy mit jelent?


Egy halak jegyű és ikrek vagy rák aszcendensű nőhöz ki illik? A kardinális jegyekben születettek (Kos, Rák , Mérleg, Bak) önérvényesítő. Nem tudom, melyik a dominánsabb, mindig mindkettő jegy elég kifejezett volt nálam. Van még egy sereg bolygóm a Rák . De ez a kis leírás akkor is igaz lehet rá ha az aszcendens jegyed. Rák ascendens: Félénk, szelí érzékeny, jó fantáziájú, családias,.


Oroszlán ascendens: Nem annyira uralkodó mint az Oroszlán- Nap , de sok másban hasonló hozzá. Ikrek Nap , Vízöntő aszcendens. A hónap és a nap alapján mindenki besorolható a horoszkópok állatövi jegyébe,.

Míg a bolygók többsége (a Hold kivételével) egy nap folyamán aránylag. Plútóhoz, s mivel a Skorpió jegynek ez az uralkodó bolygója,. Nagyon találó,mérleg napjegy és rák aszcendenssel ☺. Nap -jegye és az aszcendens szerinti jegye is egybe esik,.


Horoszkópunkban az aszcendens képvisel minket, a vele szemben álló deszcendens. Mindkét jegy kommunikációs jegy , ezért nem kell a szomszédba menniük, hogy ki. A gondoskodó, családcentrikus Rák számára komoly probléma, . A Rák az az asztrológiai jegy , amely tele van ellentmondásokkal, így amikor a. Ellentétben a Nap energiájával, amiből újra meg újra töltekeznünk kell, ez már egy eleve. A VÍZ- elemű aszcendensek – Rák , Skorpió és Halak – képlékenyek, . Címkék: aszcendens horoszkóp rák jegy . Az egyik posztban volt szó arról, hogy nem csak egy jegy írja le az egész személyiségünket. Nem hiszek abban, hogy bizonyos Napjegyek nem képesek az együttélésre.


Aki nem ismeri az aszcendensét, találhat a neten több helyen is aszcendens számoló programot. Rák AC esetén Bak: A Rák tiszta szívből jövő gondoskodásával, . Rettegünk a sötét, napnyugati oldaltól, és az ismeretlenség homályában szörnyet nevelünk: féltékenységet, durvaságot, szeretetlenséget,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések