2016. március 21., hétfő

Rövidszőrű magyar vizsla

A rövidszőrű magyar vizsla világszerte az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Legközelebbi rokona a drótszőrű magyar vizsla. Kontinentális vizslák Típus ‎: ‎1. Tudj meg mindent a rövidszőrű magyar vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla.


Rövidszőrű magyar vizsla részletes leírása, bemutatása képekkel együtt, tenyésztők listája.

Közkedveltsége itthon és . A rövid szőrű magyar vizsla nagyon értelmes, engedelmes, tanulékony, nyugodt kutya. Voltaképpen rendkívüli adottságokat hordozó, mindenes vadászkutya. A „magyar vizsla“ elnevezéssel tulajdonképpen a drótszőrű magyar vizslára is gondolnak.


Ez nem a rövidszőrű magyar vizsla egy változata, hanem egy önálló . A vedlési időszakban kopókesztyű segítségével távolíthatók el szőrzetéből az elhalt és . Szeret tanulni, készséges és mindig nagyon engedelmes is.

Hosszúszőrű magyar vizsla NINCS! Magyar Vizsla Klub Egyesület megkapta . Hol volt hol nem volt volt egyszer egy nagyon különleges, szép, sárga, rövidszőrű magyar mindenes vadászkutya, a magyar . Felhasználása: A vizsla sokoldalúan használható vadászkutya. A kutya jellemző tulajdonsága a . A drótszőrű magyar vizsla középnagy testű vadászkutya.


Megjelenése tükrözi mindenes vizsla voltát, a kitartást, munkabírást, igénytelenséget. Kitartás - ez volt a drótszőrű magyar vizsla megálmodóinak és kitenyésztőinek kulcsszava. A vadászok és solymászok számára a rövidszőrű magyar vizsla . Könnyen elfogad más ked.


Szín ‎: ‎A zsemlesárga különböző árnyalatai. Közülük világszerte az egyik legismertebb magyar vadászkutyafajta a rövidszőrű magyar vizsla. A világszerte legismertebb magyar vizsla ősei a vándorló magyar törzsekkel együtt érkeztek hazánkba. A fajta hajlamos genetikai betegségekre, mint a daganat, szív-elégtelenség, allergia, külső hallójárat gyulladása, szemészeti probléma, . Bársonyosan fénylő zsemlesárga szőre miatt .

Eredete Ősi magyar kutyafajta. RÖVIDSZÖRÜ MAGYAR VIZSLA (57). Group : n°- Pointing Dogs.


Drótszőrű magyar vizsla kölykök- Zöldmáli Kennel- a világ legeredményesebb drótszőrű magyar vizsla tenyészete munkában és küllemben. Ezúttal a Vizslamentés és a Futrinka Egyesület mutatkozik be. Sokan emlékszünk még a macskák . A éves, Especial of Skyrocket ,,Momo névre keresztelt rövid szőrű magyar vizsla a Birminghamben megrendezett kiállításon, a Crufts-on . A milliméter átmérőjű . NL) Fényes Varázs Franciaorszagi rövidszörü magyar vizsla ou Braque Hongrois . Az emlékérme hátlapján, az előtérben - „vadat álló” testtartásban - egy vízben lépdelő rövidszőrű magyar vizsla , a háttérben egy nádasból . Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.


Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ . Mot composé de rövidszőrű , magyar et vizsla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések