2016. március 4., péntek

Körösvölgy panzió szarvas

Körösvölgy panzió szarvas

Utolsó foglalás november 14. Mszallashelyek › gyula-szallas-koro. Panziónk festői környezetben, a Fehér és a Fekete Körös torkolatánál helyezkedik el.


Körösvölgy panzió szarvas

A szállás szobái és ágyasak, zuhanyzóval és WC-vel ellátottak. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel . Hangulatos, igényes szálláshelyünk SZARVAS zöldövezetében található és akár fő részére is foglalható! Halaszcsarda Vendeglo es Panzio.


Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark . Vízi Színház előadásai (jegyek a Panzióban válthatóak). Evangélikus ótemplomtól és 3. Kora reggeli túzokdürgés megfigyelése szakvezetővel . Szarvas Szabadság út 25. A török időktől ismert a szarvasi fürdőkultúra. Válogasson kedvére a hotelek, panziók , kempingek és kastélyszállók között.


Körösvölgy panzió szarvas

Találja meg térképünkön a látnivalókat, múzeumokat, tanösvényeket, nemzeti . Map Castle Mittrovszky 600. A jeles szálláshelyek közül jelen van a Lux Panzió , a Halászcsárda . Szállás Békésszentandrás Mirella Vendégház . A fődíj nap/éjszaka félpanzióval Erdélyben, Nyikómalomfalván, az Ersa Panzió . Az épületegyüttest körülölelő 26 . A panzió szobái és ágyasak, modernek és nemrég felújítottak, . Nem üzleti célú panzió ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések