2015. november 24., kedd

Mikor mond ki hogy szeretlek

Mit kell ennyit vacakolni, tudo hogy szerete akkor mondd már ki! Előbb te mondd ki, vagy jobb, ha megvárod a másikat? Sok közkeletű szabály van arra, mikor szabad azt mondani először, hogy szeretlek , . Nos, egy reprezentatív felmérésből kiderült, hogy elsőként a férfiak mondják ki először, hogy „ Szeretlek . Azért van ez, mert ha ezt a várva várt szót előbb ők .

Mennyi idő után nem ijesztő kimondani a másiknak, hogy szeretlek ? Adott egy párkapcsolat, tegyük fel eltelt hónap. Ezért ne mondd ki, hogy szeretlek - Egy kulcsszó, ami előrelendítheti a kapcsolatot, de meg is akaszthatja az eseményeket. Csak akkor mondd , ha így érzel.


Vajon mikor lehet az első szerelmi vallomások ideális időpontja? A szerelem beismerése jó . Vannak, akik már az első héten csak úgy . Itt az idő, hogy felfedd az érzelmeidet.

Akkor tedd meg, mikor kettesben vagytok, nézz mélyen a szemébe és mondd ki a varázsszót: szeretlek. Kapsz egy Szeretlek ! Mondd ezt : Azt akarom, hogy tudd hogy szeretlek tége túlságosan is. Mikor ideális kimondani egy kapcsolatban: szeretlek ? Aki mást mond , az nem érti a szó jelentését. Kimondani a szeretlek szócskát néha a világot jelenti.


Mindannyian tudjuk, hogy a világ, ami a “ szeretlek ” szó előtt van, és ami utána, az két teljesen. Azt várja, hogy te mondd ki előbb. A haverok döbbenten faggatták a girnyó amorózót: „ Mondd , mi a titkod? A „ szeretlek ” szó ugyanis itt kizárólag egy célt szolgál: felhívás keringőre. Sosem értettem, hogy miért olyan nehéz kimondani azt a szó, hogy szeretlek ? Miért van nagy gondja ezzel az embereknek?


Férfiak ha kimondják, hogy szeretlek , többnyire hazudják, vagy ha már. Nem tudom,melyik pasi mikor mond igazat,találkoztam már ilyennel is . Hallani a partnerünktől, vagy kimondani, hogy „ szeretlek ”, főleg az első. Ne mondd , amikor elöntenek az érzelmek túlságosan, és nem tudsz . Mit mond az ember, ha négy év elszakítottság, bizonytalanság, szenvedés és aggodalom után viszontlátja a szeretett házastársat?

Melinda lelkiállapota miatt . Mint amit mindenkinek mond az ember, ha búcsúzni kell. Vagy egy olyan dolog, ami állandóan igaz, a kimondásához nem kell különleges hang vagy alkalom. Mond csak ki nyugodtan, hogy attól tartanak, hogy meleg leszek. Nagyon szeretlek … tudom, hogy egy hétköznapi szó ha kimondom, nem . A Bocs, hogy szeretlek témája örök klasszikus.


De amikor Alex, megkéri barátnője kezét, Elena nemet mond. Nem tudom, mekkora lelkierő kellett hozzá (kétszer is nekifutott a „ szeretlek ” szónak), de nekem tutkó, hogy nehezen ment volna. Te is úgy gondolo hogy inkább mondja ki a másik előbb? Figyu… egyszer élünk, mi veszítenivalód van?


A kutató arra is rájött, hogy mi lányok jobban örülünk, ha a „ szeretlek ” szót szex után halljuk, nem pedig előtte. Szia ha mér ide tévedtél akkor nyomj egy likeot admin felvétel van linkcsere is van. Emlékszik, mit mond Vasember a lányának a Végjátékban?


Play all Mix - Cserháti Zsuzsa-Koródi Iván- Mond Miért Szeretlek Téged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések