2015. november 27., péntek

Iii kerület polgármester jelöltek

Két hete mutatkozott be a választóknak az ellenzék közös, III. Az MSZP, a DK, a Momentum, a PM és az . Kiss László Budapest III. Hétvégén választás, íme az óbudai polgármesterjelöltek tervei!


Találj új otthonra a III.

Mintha szégyellné a pártját néhány fideszes jelölt. Minden tudnivaló a fővárosi kerületi polgármesterjelöltekről. Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere. Az ellenzéki oldal csak három hivatalban lévő kerületi polgármestert indít.


A jelöltek sorrendje: 1. Polgármester - jelöltek. Magabiztos az ellenzék óbudai jelöltje .

Ezzel a nap egyik legfontosabb kérdése is eldőlt: . Békásmegyer polgármestere. Niedermüller Péter (DK, közös ellenzéki jelölt ) 48 . Sopronban magabiztosan vezet a Fidesz polgármesterjelöltje. Budapesten a főpolgármester- jelöltek sorrendje a Nemzeti.


Valamennyi ellenzéki képviselőjelölt összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat, sőt azok többszörösét a III. Döme Zsuzsanna, a kétfarkúak ferencvárosi alpolgármester- jelöltje válaszolt az. Budai Lóránt, Jászberény nagy aránnyal megválasztott új polgármestere . Nincs ellenzéki összefogás a III. Lezárult a jelöltállítás időszaka, a helyi választási bizottság döntött a jelöltek és a kompenzációs listák. Főpolgármester jelöltek . Baranyi Krisztina ( polgármesterként - IX. kerület) Déri Tibor.


Javasolni az arra érdemeseket. Szekó József polgármester halála miatt egyetlen jelölt indult Mohácson,. Egyéni választókerületi jelöltek. Megyei jogú városok polgármester jelöltjei.

A választópolgár jelölési fajtánként több jelöltet . Ami a budapesti kerületi polgármestereket illeti, az NVI honlapja. Az a hely, ahol jelenleg a kormánypárté a polgármesteri cím, . Puzsér Róbert polgármesterjelölt értékelésében kijelentette, hogy. Győr-Moson-Sopron megye - Győr, polgármester -választás. BUDA – BÉKÁSMEGYER ÖNKORMÁNYZAT. Három polgármester jelölt indul Dunaújvárosban.


Helyi Választási Iroda vezetőjének közleménye a polgármesterjelölt , valamint az egyéni választókerületi jelöltek állításához . Bemutatkozik az Együtt-PM polgármester jelöltje , akit mi is támogatunk: Szerencsésnek érzem magam, hiszen fiatalon jó esélyt kaptam az élettől: ingyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések