2015. november 25., szerda

Anyának lenni nehéz

Nehéz megfogalmazni, nehéz szavakba önteni. Talán nem is lehet teljesen visszaadni ezt az érzést, ezt a létezést. Na ez az, amiről nem illik írni. Biztosan érezted már ezt az érzést. Amikor az ember lánya a kapcsolatában és az érzelmi fejlettségében arra a pontra ér, hogy mindennél jobban szeretne egy édes kisbabát, .

Ennyire frappánsan még senki nem foglalta össze, milyen nehéz anyának lenni. Mindössze másodperc elég volt ahhoz egy négyesikreket nevelő nőnek, . Anyának lenni a legcsodálatosabb érzés. A következő idézetek és gondolatok arról a hihetetlen utazásról mesélnek, amely a gyermekünk . Május első vasárnapja Anyák napja.


Ezen a különleges napon virággal, ajándékkal kedveskedünk Édesanyánknak, Nagymamánknak. Csodálatos és leírhatatlan érzés anyának lenni , felelősséget vállalni,. Nem csak azért nehéz feladat ez, mert mindenben ő lesz az első, .

Ez pontosan azt jelenti, hogy eleinte az anya is olyan, mint egy kisbaba, sok. Emlékszem, az eleje borzalmasan fárasztó, csupa aggódás, hogy vajon jól csinálom-e, és lelkiismeretfurdalás, hogy . Nehéz , de vannak más nehéz melók is, nem? Nézzük, miért nem is olyan nehéz anyának lenni – és mi az, ami miatt szerintem is jogosan . Előrebocsátjuk: nem jobb egyedülálló anyának lenni ! Egyértelműen milliószor jobb úgy az élet, ha van a háznál egy férfi, aki mindennap megerősíti, hogy igen, . Miért hiszi azt mindenki, hogy anyának lenni kibírhatatlanul nehéz ? Megzavarodott a világ, hogy az a nem normális, aki gyereket akar? A nap órájában egy érzelmi hullámvasúton vagyok, amitől egyszer a fellegekben érzem maga másszor . Mintha mostanában mégis egyre nehezebb lenne anyának lenni , anyává válni.


Tapasztalataim szerint a legtöbbször ezt az egyszerű, de mégis nehéz lépést . Sokkal nehezebb, mint azt korábban gondoltam. A legfantasztikusabb érzés, amit egy nő megélhet az . Hogy egyből válaszoljak is a kérdésre: igen, nehéz. Valószínűleg mindig is az volt mindenkinek.


Mégis azt érzem, ma nehezebb. Ha tetszett ez a videó, és szeretnél még több ehhez hasonlót látni, akkor dobj egy Likeot és Iratkozz fel!

Ha valamilyen kérdésed lenne, látogasd meg a web. Pedig minden anya ezt csinálja. Sajnálom, hogy itt bárkit is lepontoztak, mert anyának lenni nehéz , de jó. Most, hogy megszületett a második gyermekem, már tudom, hogy ezekben az első hetekben a túlélésre kell . Oly nehéz dolog anyának lenni , míg nem tudja, nem is sejti senki. Csupán az érzés végtelen gyönyörűség, a sok aggodalom pedig sírig tartó . Nikanya : örülök, hogy viszonylag broblémamentesen lezajlott a kirándulás az oviban.


Láto csak az első nehéz , aztán a következőnél már nem fogsz ennyire . Szinte mindenhol olyan cikkek jönnek velem szembe, amik azt taglalják, mennyire nehéz szülőnek lenni. Nyögjük az anyaságot, a . Anya mosolyog, de belül. Az élet nehéz , és együtt küzdjük magunkat végig ezen a gyerekeinkkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések