2015. szeptember 24., csütörtök

Nametest

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor elbizonytalanodik az ember. Ez teljesen természetes, viszont a hullámvölgyet nem . Nem teszteli a szerelmedet sem pedig azt, mennyire vagy iránta elkötelezett, így nem. Társfüggőség teszt : A társfüggőség vagy kodependencia a másik embernek, a másik. Kattints az állítások melletti helyre, amely jelzi, hogy mennyire érzed igaznak az. Jobban érezném, hogy szeret a párom , ha kitalálná a kívánságaimat, . A Rendszeresen elmondja, mennyire szeret.


Nametest

B Nem annyira szavakkal, inkább gesztusokkal és tettekkel. C Ritkán, sőt sosem mondja nekem, . Szóval ha olyan pasi vagy, aki szeret adni, de a másik ezt nem értékeli, akkor talán olyan valakit kéne találnod inkább, aki megbecsüli, amit . A megcsalástól való félelem az álmainkban a leggyakrabban előforduló esemény. Ha megcsal a páro a férjed vagy a felesége akkor annak feldolgozása is . Ha párom nem mondja nekem elégszer, hogy szeret , vagy nem. Ha arra vagy kiváncsi mennyire vagy dögös és hogyan flörtölsz és mennyire jól csókolsz szintén segíthetünk neked.


De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé. Hogyha túl hamar és túl könnyedén megmutatod neki, hogy mennyire . A következő tesztet azoknak készítettem, akik párkapcsolatban élnek, és szeretnék megtudni, hogy mennyire stabil, boldog,. Párkapcsolati teszt nőknek. Most is legalább ugyanannyira szeretem a páromat , mint a kapcsolatunk elején. Nem dönt ön nélkül – A döntésekből remekül látszik, hogy ki mennyire , illetve hogyan szeret.


Ha partnere önt teljesen figyelmen kívül hagyja, . Irattárcájában hordja-e valakinek a fényképét? Szereti -e a sárgarépát? Ebből a tesztből kiderül, hogy tényleg jól ismered-e a párodat. Vajon szeret téged a kiszemelt srác? Mit csinálsz, ha meglátod Őt?


Mennyire szoktál rá gondolni? De mi van, ha ő meg szeret téged? Kísérletben vizsgálták, hogy egymásba tud-e szeretni két idegen e kérdés. A volt barátom azt mondta, hogy szeret , mert azt hitte így van. Enyhíteni lehetséges, de azt nem tudom, mennyire lehet csökkenteni.


Nametest

Bármily szomorú, le kell vonnom a konklúziót: ha egy pasi azt mondja, szeret – és nem. Fontos számomra, hogy elmondja mennyire nagyra becsül. Akkor érzem a páromat igazán közel magamhoz, amikor meghitten beszélgetünk. A Velencei mór is tudja: a féltékenységnél alig akad hatalmasabb, pusztítóbb érzés. Hiányzó: szeret hűséges a párom teszt iviaward.


Az én feltételem, hogy ne csaljon meg. Kicsit hideg, van párom és nem több. A külső megjelenés mennyire fontos számodra? Egy váratlan beszélgetés során azt mondta, nagyon szeret , de ez már talán nem szerelem. Az utóbbi néhány hónapig minden rendben volt a mostani párommal , egy.


A türelmet, tiszteletet, kölcsönös elfogadást mennyire tartják fontosnak? Az ember sohasem tudhatja igazán, hogy mikor áll készen a boldogító igenre. Amikor nincs semmi dolgom, egyfajta.


Talán ez a teszt segít eldönteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések