2015. szeptember 29., kedd

Kos horoszkóp

HOROSZKÓP a Nők Lapja Cafén: napi, heti, havi és hétvégi Horoszkóp. Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Válaszd ki csillagjegyed!


Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Négy elem szerelmi horoszkóp.

Levegő, víz, föld vagy tűz? Olvasd el a napi kos horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is. A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain!


A hétvége kissé vontatottan indul, a kedélyállapotod eleinte ingadozó, ám szerencsére csupán azért, mert elfáradtál a hét dolgos . Kos csillagjegyűek tulajdonságai Artemisz Asztrológia Debrecen. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra?

Kos (március - április 20) napi horoszkóp . Sok mindent elérhet ezen a hétvégén, érdekes két nap vár Önre. Ellentétes tapasztalatokra tehet szert, hiszen élvezheti a bőséget, de semmit . Kíváncsi vagy kikkel illenek össze a(z) kos csillagjegyűek? Ha horoszkópjában a Kos -jegy erősen hangsúlyos, akkor az egyhangú, monoton munka nem ajánlható Önnek. Előnyére válik viszont az olyan munkaalkalom, . Majdnem mindent, amit a következő év kínál, nagyon fog neked tetszeni: Merkúr, az év uralkodója erősíti . Makacsul ragaszkodnak hozzád a hasi zsírpárnák?


Eláruljuk, hogyan tüntesd el őket a dietetikus szerint. A horoszkópok ma már hozzátartoznak a mindennapjainkhoz, akár hiszünk. Visszafogott – Ma legyen nagyon körültekintő!


Eddig igazán nem volt oka . Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk. Az év során olyan váratlan hatások érik majd a . Heti horoszkóp november 11-től 17-ig: a Halak pénzhez juthat, a Kos újrakezd - Az idő hűvösre, a mindennapok eseménydúsabbá válnak. Látogass el oldalunkra minden nap és tudd meg napi szerelmi horoszkópunkból, mit jósolnak szívügyedről a csillagok!

A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben. BAK (12.-00.): ónix, lapis. Kattintson ide a FÉRFI KOS horoszkóp karkötőkért. Napi Kos Horoszkóp - EzoWorld.


KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP. Leteszed az esküt, hogy véghez visze amit a fejedbe veszel. Elhatározásod megfellebbezhetetlen. Legfrissebb napi horoszkóp cikkek.


A Kos ma elnyeri főnöke kegyeit, a Bikának választani kell a szabadság vagy a szerelem között, a Halak nagyot koppan, . Bár minkét jegy számára fontos az érzékiség, a Kost zavarhatja a Bika lassabb, megfontoltabb, és helyenként nem túl fantáziadús viszonyulása a szerelemhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések