2015. szeptember 16., szerda

Edzőterem buda

Garden Fitness hivatalosan is a International Federation of Bodybuilders (IFBB) oktatóterme lett! Szeretnél még gyorsan formába kerülni a nyaralás előtt, de nem tudo hol kezdj hozzá? Budapest , Hűvösvölgyi út 54. Tekintse meg a Sun Palace Fitness szolgáltatásait!


Color Fitness - Színt viszünk a mozgásba!

Válj színes egyéniséggé! Tempelfit edzőterem Óbudán , Fitness terem a Belvárosban , Luxus környezettel vár konditermünk , Modern edzőgépek. A Király Fitness egy családias belvárosi edzőterem , amely több mint 2négyzetméteres területtel . Gyere és próbáld ki élőben! Okos fitness gépek, változatos órák, jó hangulat. Próbáld ki ingyen a Király utcai SmarFitben!


A mai napon nagyon szomorú bejelentést kell tennünk, köszönjük az eddigi bizalmat és hűséget!

Valahogy bírjátok ki, mi szépülünk és igyekszünk tartani a. A Boutique Fitness exkluzív, nyugalmas helyszín a testmozgáshoz – ahol a Test és. Amikor a Boutique Fitness Stúdiót megálmodtam, nem egy átlagos termet szerettem volna megnyitni. Megafitness KÖKI Megafitness BUDA XI.


Graphic design: renographic. A fitness és testépítés szerelmesei is megtalálják helyüket a legszínvonalasabb fitness centrumban. A River Fitness elhelyezkedése kiváló, hiszen a város vérkeringésének egyik csomópontján helyezkedik el, közel a Duna parthoz. A T-Rex Fitness egy mozgásstúdió a város szívében a Rákóczi Térnél ahol különböző csoportos edzések között választhatsz!


Klubunk ideális mindazok . TRX és CrossTraning minden . Nyugati az egyik legmenőbb nyári edzőterem , ugyanis a teraszát a meleg hónapokra megnyitják, ahol. Ez a weboldal cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön beleegyezik ebbe.


Training rooCsoportos edzés, ha nem elég az edzőterem ! TRX edzés, kettlebell, funkcionális edzés, hiit edzés!

A konditerem és csoportos órák egy helyen! Látogass el hozzánk edzeni, kikapcsolódni, feltöltődni. Van egy nő(edző) aki folyton üvölt.


Buda Fitness – Bercsényi U. Adatkezelési tájékoztató. Honlapkészítés: Flames Design. Fordulj értékesítő kollégánkhoz!


Keresd aktuális órarendünket a. Belváros-Lipótváros Önkormányzata a Bank Center Fitness teremmel közösen a jövőben kedvezményes fitness akciót indít az V. Amazon Női Fitness Club weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések