2015. június 1., hétfő

Nav ugyfelszolgalat nyitva tartás

NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Vaskapu u. Központi ügyfélszolgálat. NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Kaposvári központi ügyfélszolgálat. NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága -Tatabányai központi ügyfélszolgálat.


NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága - Gvadányi utca 69.

NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Kecskeméti központi ügyfélszolgálat. NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Szombathelyi központi ügyfélszolgálat. Szerdán is hosszított nyitva tartás a központi ügyfélszolgálatokon. A központi ügyfélszolgálatok nyitva tartása szerdai napokon: Budapesten.


NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Keszthelyi ügyfélszolgálat. NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Veszprémi központi ügyfélszolgálat. NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Székesfehérvári központi ügyfélszolgálat.


Munkanap-áthelyezés április 21-én - a NAV szombathelyi központi ügyfélszolgálat nyitva tartása.

A NAV (APEH) ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási ideje és helye Győr. Győri központi ügyfélszolgálat . Nyitvatartás (munkaszüneti nap miatt változhat) . Megyei Adó - és Vámigazgatósága - Szerencsi ügyfélszolgálat nyitvatartás. Adó hivatal kapuvári ügyfélfogadás.


Nemzeti Adó- és Vámhivatal Heves megyei ügyfélszolgálatainak a nyitvatartása. NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága. A magánszemélyek személyijövedelemadó-bevallási kötelezettségének elősegítése érdekében az általános ügyfélfogadás mellett rendkívüli nyitva tartással . NAV ÉSZAK-BUDAPEST - Kórház utcai kirendeltség.


Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 48. Az ügyfélszolgálaton intézhető ügyek:. NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága - Ózdi ügyfélszolgálat. Augusztus 21-én (pénteken) valamennyi ügyfélszolgálat zárva tart, és a NAV Általános . Mutatjuk a nyitvatartási időket! NAV ügyfélszolgálat a kormányablakokban.


Bővül a NAV kapuvári ügyfélszolgálatának nyitvatartása. Rendkívüli nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére a NAV .

Számtalan esetben kell az adóhatóságnál, vagyis a . Még közel két hét van befejezni (Fotó: kisalfold.hu). Az adóügyi ügyfélszolgálat nyitva tartása a Kormányablakban Jánoshalmán. NAV Kiskunhalas Megye ügyfélszolgálat Kiskőrös . Meghosszabbított hétköznapi nyitvatartással fogadja az ügyfeleket május 6. Szja-bevallás: meghosszabbított nyitva tartással készül a NAV . A nagykállói NAV -pont nyitvatartása : – kedden és óra között.


Fővárosi központi ügyfélszolgálat APEH Érd Budai u. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és . Bővített nyitvatartás a NAV központi ügyfélszolgálatain.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések