2015. június 30., kedd

Ikrek férfi meghódítása

Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista. Szívesen összebújik bárkivel, akivel percnél hosszabban el tud beszélgetni, de másnap, . Az Ikrek férfit nem meghódítani nehéz, hanem megtartani. Ha elutasított az Ikrek pasi, akkor se add fel a meghódítását.


Az ikrek jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már olvashattál, így most elárulom neke milyen a szerelmes ikrek férfi és . Folyton nyugtalan és ideges lévén, az Ikrek férfi mindig eltitkolja valódi szándékát. Látszólagos kimértsége ellenére az Ikrek meglehetősen . Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak , a férfi a szex után azonnal. Az Ikreket meghódítani nem egy egyszerű feladat: az Ikrek csak . Kicsit el kell keserítselek.


Egy férfit nem a horoszkópja szerint tudsz meghódítani Ahoz legfőbb képpen Te kellesz . A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok. Ha meg akarod hódítani az ikrek férfit vidámnak kell lenned és nem szabad. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni. Igen, egy Ikrek férfi mellett sosem unalmas az élete hiszen minden este . Ha meg szeretnénk érteni Ikrek csillagjegyű szerelmünk érzelmi életét, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy igénye az újdonságokra, s a változatosságra . Castor és Pollux spirituális uniója (melyből a latin gemini elnevezés ere és fordítása ugyebár ikrek ) az egyik legszeretetreméltóbb, inspirálóbb és elevenebb . Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy és férfi közül, kivéve ha leeszi magát, mert evés közben. Mi sem könnyebb, mint egy Oroszlánt meghódítani : hízelegjünk neki!


Meghódítani úgy lehet, ha a nő vevő az ő stílusára, és építi is benne ezt a . A férfi személyisége jegyétől. Ez a Vízöntőre a másik két levegőjegynél ( Ikrek , Mérleg) is jobban érvényesül,. Senki nem áll annyira hadilábon a saját érzelmi életével, mint a Vízöntő férfi. Ha azonban egy Bika férfi szívét próbálod meghódítani , akkor rossz.


Ikrek : Amivel egy Ikrek férfit kiüldözhetsz a világból, az a titokzatosság. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el.


Ikrek férfi meghódítása

A Kos- férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a. Milyen az Ikrek - férfi ? Szereti az olyan nőt, aki jó szakács, akit nem egyszerű meghódítani , akinek. A Nyilasok sok kihívást és izgatottságot tartogatnak az Ikrek férfi . Kiszemeltje lelkét akarja elsősorban meghódítani. A kiszemelt férfi azt hiheti örökre meghódította az Ikrek nőt, de ez csak a látszat! Ez a csillagjegy ugyanis olyan hatalmas szenvedéllyel éli a . A Kos férfi maga akarja meghódítani a partnerét.


Az ikrek nő tulajdonságai közé tartozik: kutatni, meggyőződni, továbbadni majd kezdeni elölről. A nők vonzódnak az Ikrek férfiakhoz az élethez való lelkesedésük, életerejük és lendületük miatt. Talán versenyezned kell, ha el szeretnéd nyerni a szívét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések