2015. június 23., kedd

Szombati menü miskolc

Szombati menü miskolc

A kiszállítási idő: perc. Heti menü rendeléséhez, vagy letöltéséhez kattintson ide. Menükínálatunk szintén egyedülálló, hiszen a hét minden napján ugyanazon a. Eastern European Restaurant. Miskolc , Szinvapark II. Impresszó Club-Étterem.


Modern European Restaurant. Telefonon rendelhető, vagy az étteremben ebédjegy vásárolható. Ebédjegy vásárlása esetén a napi menü ára 950. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk vendégeinket, de a hétvégi családi ebédekre is külön menükkel készülünk. Ehhez tartozó szolgáltatásunk . A menü ételei önállóan is . Vasárnap: 11:– :00 . Zero Menü - Vedd könnyedén!


EXCsirkemell gyros sült krumplival, friss zöldséggel, pikáns öntettel db. EXTengeri halfilék paleo . Az oldal tetején, a menügombokra kattintva válaszd ki, milyen ételt szeretnél ( pizza, hamburger, saláta, desszert, stb). A következő lapon válaszd ki a megfelelő . Péntekre és a hétvégi napokra ( szombat , vasárnap) csütörtökön óráig tudjuk . Egyszerűsítse életét, válassza a napi menü variációnkat nagy vagy kis adagban, így időt és pénzt is megtakaríthat. Rendelje meg holnapi ebédjét most. Akár egész hétre is előrendelhet házias ételeinkből A és B menük.


Tárkonyos szárnyas raguleves. Menü desszerttel (gesztenyepüré, somlói). A belváros szívében, hangulatos környezetben várjuk minden kedves vendégünket naponta változó menü ajánlatainkkal: Napi, 650-es, Extra, Fittnes és . Pásztorleves, édesítőszerekkel , Lasagne ala Bolognese, édesítőszerekkel. A: Kelkáposzta főzelék sertésvagdalttal. Szombat : 10:- 23:00.


B: Rántott camembert, párolt rizs, áfonya. Dreher Étterem és Söröző Szolnok belvárosában, Vendégeink a napi menü mellett a. Anyáék is a DREHER-ből rendelik a menüt ,. A bőséges italválaszték mellett naponta kétféle menüt kínálunk. Kávézónkban megkóstolhatja a legújabb eljárással készülő kávékülönlegességeinket.


Szombati menü miskolc

A szombati menü ettől jóval hosszabb lesz, hiszen három helyszínen összesen kilenc gyorsasági szerepel a programban, ebből kettő 18 . A múlt szombati menü borászati gyakorlat volt, de még ennél is. Volt köztük tűrhető illetve borzalmas . Nyitva tartás: Hétfő ZÁRVA. Hívjon vagy kérjen visszahívást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések