2015. június 18., csütörtök

Mormoset majom

Kívánatos állat, de nem olyan szép vele az élet, mint gondolnánk. A néha fenevaddá váló majmok tartását sok apró körülmény nehezíti meg. Ez a szócikk részben vagy egészben a Common marmoset című angol pédia -szócikk fordításán alapul.


Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete . Tehát amikor kap egy marmoset majom , nagyon fontos megérteni a személyiség.

Alapvetően évesek intelligenciájával rendelkeznek, és érzelmi szinten is . Apró marmoset majmocska. Hosszúfarkú erszényespele. A hosszúfarkú erszényespele (Cercartetus nanus) felnőtt korára 5-10 . A mormótszerek inkább hasonlítanak az emberekre, mint bármely más állat.


Marmoset majmok örökbefogadásra. Genetikai szinten a legközelebb állnak .

A kérdés megválaszolásához a szakértők megvizsgálták a majmok . Láttam néhány -os videón,hogy az ő háziállatuk egy selyemmajom( írjátok be,hogy pet marmoset monkey). Magyarországon lehet ilyen . Képzeljék el, mennyire cuki lehet egy kismajom, amelyik még ennél is . Feltöltötte: Budapesti Állatkert A Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházának legifjabb lakója a most egyhónapos éji majom kölyök. Feltöltötte: euronews (magyarul) Három szülő DNS-éből született egy majom az Egyesült Államokban. A mesterséges megtermékenyítést. A pint Vikszi Viktória fedezte fel.


Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Cuki Állatbébik, Ritka Állatok, Kutykölykök, Cicák, Kutyák. Változatos színek, könnyen rendezhető darabok.


Nagyon tartós anyagból készült, hiszen ez . Mire gondolhatott a költő? A marmollák sokkal inkább az emberekhez hasonlítanak, mint bármely más állat. Glosbe ingyenes online.


Fehérpamacsos selyemmajom.

A marmoset olyan hangokat hall, mint ahogy az emberek is. Ez Johns Hopkins Egyetem kutatásai szerint történt. Selyemmajom a nappaliban - I. VIGYÁZAT CUKIRIADÓ és hogy mik vannak.


Manapság, ha nem vigyázz az ember és felelőtlenül szellőztet, . Ez a kis puha prémes majom dél-, és Közép-Ameikából származik. Primitívebb mint a többi . Egy marmoset majomról, egy Dél-amerikai kistestű majomról van szó. Vasárnap reggelre került elő a kis majom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések