2015. április 3., péntek

Vízparti szállások horgászoknak

Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Ingyenes szállás hirdetés. Közvetlen vízparti max 7-fő számára alkalmas felújított parasztház, saját stéggel, csónakhasználattal,.


Horgász szállások nem csak horgászoknak . Belföldi vízparti szállások szálláskereső, illetve szállás ajánlatkérő portál.

Az RSD Gyöngyszeme horgásztanya A Ráckevei Duna holtágban lévő, Angyalisziget 75. Magyarországi horgász szállások egy helyen! Nyugodt, csendes környék, pihentető vízpart.


Szállás osztályzata: vízparti . A nemrég itt megszállt vendégek -a értékelte csillaggal a szálláshelyet. Férőhelyek száma: fő. Felszerelt konyha, légkondicionált hálószobák.

Kiadó vízparti nyaralónk Ráckevén Budapesttől km-re a Csepel szigeten található. Az itt található horgász szállás közvetlen vízparti ház. Dunavarsányban közvetlen vízparti ház kiadó, kristálytiszta vizű bányató partján. A vízparti szálláshely . Gratulálunk a szerencsés horgász vendégünknek ehez a gyönyörü kg balatoni öreghez és a CR-hez! A szállásdíj a ház valamennyi szolgáltatását tartalmazza.


Szigetbecse szálláshelyek , ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Gyomaendrődön, közvetlen vízparti nyaralók a Bónom-zugi és Soczó-zugi. PRAKTIKUS AJÁNDÉKOT SZERETNÉL HORGÁSZ PÁRODNAK,. Stéghasználat, horgászinfó.


Ha nálunk foglal szállást, akkor élvezheti a közvetlen vízparti nyaralás előnyeit, mert az apartmanjaink közvetlenül a vízparton vannak, helyben strandolhat, napozhat, horgászhat stégjeinken. Tiszavárkony, Szolnoktól km-re az Élő-Tisza egyik legszebb partjánál a termál - és élményfürdők szomszédságában, idilli környezetben, összkomfortos, . Nagybivalyos horgásztó-rendszer szálláslehetőségei , Várpalota. A földszinten van egy zárt előtér , itt található két egyszemélyes heverő, ezt főleg horgászok ajánljuk ,de mozgáskorlátozott vendégeink számára is alkalmas.


Sok szeretettel várunk minden pihenni és pecázni vágyó vendéget. Világhírű gyógyvizek, csendes környezet várja az itt szállást keresőket.

Teljesen felszerelt vízparti nyaraló fo részére kiadó! Balatoni vízparti apartmanok és házak saját stranddal. Ezen a honlapon tájékozódhatnak a gyékényesi tóról illetve a vízparti szállás . Békésszentandráson közvetlen vízparti nyaraló kiadó!


A József Attila utcát a bojlisoknak, harcsára vágyó horgászoknak ajánlom! A közvetlen vízpart , komfortos házak, kellemes szórakozást és nyugodt. Kiválóan alkalmas horgászok , kis családok részére. Zárt társasházi strandrésszel , parkolóval, közös 80.


SSZES SZÁLLÁS MEGTEKINTÉSE . Tisza-tavi kempingünkben a vízisportok szerelmesei éppúgy maximális feltöltődésre számíthatnak, mint a természet kedvelői. Szarvason fő részére a Holt Körös partján. Duna parton, igényesen berendezett nyaralók kiadók egész évben!


Igazi horgászparadicsomok ! Minden házhoz külön stég! Tekintse meg szálláshelyeinket !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések