2015. április 29., szerda

Pumba magyar hangja

Pumba magyar hangja

Mufasa magyar hangja Vass Gábor, a kölyök Simbáé pedig Baradlay Viktor. A magyar szinkron egy-két kivételtől eltekintve beszéd- és. Timon– Pumba párost, sőt, Vass Gábor is kitűnő magyar hangja . Megjelenési információk. Első megjelenése, Az oroszlánkirály.


Pumba magyar hangja

Megalkotta, Jonathan Roberts. Magyar hang , Melis Gábor. Sean Connery legyen Mufasa hangja. Timon és Pumba pajtàs ott lesznek a szeren,ahogy hallom a szinkron is. James Earl Jones profilképe James Earl Jones.


Zordon nem csak másképp néz ki, de a hangja is teljesen más. Seth Rogen profilképe Seth Rogen. Azt még nem tudni, ki lesz az új magyar szinkronhang , de a rajzfilmes . Read the article on magyarhang. Nagyon kíváncsi vagyok a magyar hangok kiválasztására, hiszen . Sok kritika érte már az előzetesek alapján is a magyar hangok kiválasztását. A kedvenc jelenete pedig az, amikor Pumba felökleli a hiénákat.


Pumba magyar hangja

Az énektudás nélküli Sebastian, aki kerülte a színpadot – magyar hangja : Vass Gábor – videóval. Melis Gábor egy magyar szinkronszínész, aki Scooby-Doo második leggyakrabbi. Még innen ismerhete Ray Krebbs Pumba . Kedvenc aranyköpésünk: Timon: Pumba , én mondom neke itt valami.


Stan és Pan karaktereire hajazó két kisegér magyar hangja a . Igaz, a Disney már régóta szerette volna, . Az ebet szinkronizáló magyar színésznő, pontosabban a hangja pedig. A kutya pótmamája lesz az említett pumának , tehát meglehetősen . Egy tuti: a magyar szinkron nem jó. Talán Pumbához illett a magyar hang , meg Zordoné sem volt rossz, de egyébként nagyon . Vegyük például Pumba esetét: mert csak süldőmalac volt még.


Pumba (magas hangon ): Süldőmalac voltam méééég! Timon(fülét piszkálja): Így még szebb. Alternatív hangsáv (1. lemez) - magyar felirat. Erre reagált PuMbA fórumtárs, amire én viszont reagáltam azzal, hogy.


Ernie Sabella , Pumbaa hangja. Transformers-ben Optimus Prime magyar hangja teljesen más lett. Az idén az évben is megrendezték a Szinkronikum gálát, amelyen a magyar szinkronszakma legjobbjait díjazták. Faragó András művész úr a filmbeli Dagi Paulie magyar hangja ! Az ünnepségen Szersén .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések