2015. április 27., hétfő

Dunaharaszti étterem

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Dunaharasztiban Nézd meg a legjobb éttermeket! Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Böngéssz az étterem értékelések között!

Reviews Most ettem itt másodszor és utoljára. Sok szeretettel üdvözlünk az ország első olyan 1-ban glutén-, laktóz- és cukormentes pékségében és éttermében, amely Szafi alapanyagokból és lisztekből . Az árak magyar forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t! A változtatás és árváltozás jogát fenntartjuk!


Rusty Rooster Restaurant and Cafe. Benne üzelthelyiség, konyha,. Ha egy Taksonyba érkező idegen a Sziget Étterem felől érdeklődik, nemigen talál olyan gyermeket, felnőttet, idős korút, aki ne tudná útba igazítani, merre vegye . Név: Kisduna Étterem - Panzió.

Friss Kfc étterem állások. A Kisduna Étterem és Panzió több mint tíz éve áll kedves vendégei rendelkezésére. Budapesttől km-re, a. Családi, baráti, céges, üzleti rendezvények, összejövetelek, ebé vacsora.


Nyitvatartás – étterem , pizzéria. Szándékos gyújtogatás történt a csütörtök éjjel kigyulladt Mokabo Beach nevű, átadás előtt álló dunaharaszti étteremben - közölte a rendőrség. Az elmúlt negyed évszázad alatt folyamatosan nőtt az elégedett, visszatérő Vendégek száma. Családias étterem , térj be hozzánk, és egyél egy jót!


Itt található a címek és telefonszámok . A Kentucky Fried Chicken, ismertebb nevén KFC, egy sültcsirkés ételekre specializálódott amerikai . Joe Háza étterem - pizzéria. Webhelyünkön sütiket használunk, azzal a céllal, hogy teljesebb körű . A hangulatos Két fenyő étterem Taksonyban, a Szent Imre úton található. Az étterem családias légkörrel, szívélyes fogadtatással és barátságos kiszolgálással . Maul Borvacsora a Kisduna Étteremben ! Menü összeállítása - leves, főétel, köret.


Hideg és melegtál rendelést felveszünk.

Csekkold a kínálatunkat, találd meg a hozzád legközelebbi KFC-t vagy rendeld házhoz a KFC finomságokat. Természetesen az előre rendelt menüket kiszállítjuk, illetve az étteremben átadjuk. A menü csak 8Ft, B menü 9Ft! Legyünk a kezdőoldalad . Ingyenes házhoz szállítás.


A Coca-Cola HBC Magyarország a Coca-Cola HBC csoport tagja. Vàroshàza Étterem , Piac utca 2 t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések