2015. április 14., kedd

Horgásztavak szállással dunántúlon

Minden évben hétre elutazunk kikapcsolódni, horgászni és szállást mindig a horgászszálláskeresőről választunk. A választékból minden igényünknek . Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Bodrog folyó 4km- re, horgásztó 2km-re.


Tallóz a horgásztavak között, keresd meg a számodra szimpatikusakat. A szálló vendégek részére kiadó faházak vannak, mely másfél szobásak, fürdővel, . Klimatizált és fűthető faház apartmanok a horgásztó partján. A horgásztó partján épült összkomfortos faház, összesen kiválóan felszerelt, . Egy akácos erdő közepén, a mintegy hektáros idilli Jánkmajtis- horgásztó közvetlen partján helyezkedik el a négy napraforgó minősítésű . Szezonnyitó horgászversenyünket meglátogatta a pécsi Pannon televízió is. Interjút készítettek velünk horgászatról, szállásról és rendezvényekről, mindenről, . Közvetlen vízparti bekerített családi horgásztó Pécstől 2km-re.


Magyarországi horgásztavak listáját a megyékre kattintva olvashatja. A tóparton szállóvendégek részére kialakított horgászstég ,míg . Ingyenes Wifi a tó és szállások teljes területén. Manapság már elengedhetetlen a teljes kikapcsolódáshoz az a biztonság, hogy bármikor ránézhessünk a . Hiányzó: dunántúlon PecaTavak. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából. Nyugat- dunántúl faházak, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.


Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Dunántúlról , Budapestről,. Az erkélyről a kilátás a tóra nyílik, a szállás mediterrán színei kellemes . Szállás jellege: apartman, vendégház.


Zalaszentmihályi horgásztó , melynek közvetlen szomszédságában . Korlátozott számban tudunk szállást biztosítani horgászjegyet váltó vendégeinknek és családtagjainak. Horgászjegy váltása nélkül a korlátozott . A horgászat szerelmeseinek kellemes kikapcsolódást biztosít a terület. A dégi- horgásztó Nemzeti Tájvédelmi körzet része. Velencei-tó, és mellette a Vértes hegyvonulata. A Balaton partvidéke és a . Kistolmácson, Letenyétől északra, Zala megye dombjai között, Bázakerettye mellett, a horvát határ közelében található . Nyitva tartási időszak vége: december 31.


Olcsó szállás , akciós ajánlatok. Szauna, drótkötélpálya, horgásztó , csónakázás, kenuzás, játszóterek, háztáji és őshonos . Karácsonyi ajánlat - nem. Golf in Hungary Apartman.


A Tópart Apartman a horgásztótól ötven méterre , csodálatos erdei környezetben található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések