2015. április 27., hétfő

Mi a szerelem

Nagyon gyakori a kérdés: valóban szerelem , amit érzek? Ami számodra szerelemnek tűnik, lehet, hogy nem több a másik iránt érzett . A biológus azt mondaná, hogy át akarjuk örökíteni a génjeinket, biztosítva a faj . Szenvedély, szerelem , mámor, megszállottság, vágy, viszketegség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, eufóriát, révületet, gyönyört, amelyet így vagy úgy . Nézze meg, hogy mit mondanak róla a tudomány és pszichológia szakemberei! Kattintson és tudja meg az ELITTÁRS cikkéből!

Amikor egy magát szerelmesnek vallót megkérdeznek, miért szereti a másikat, általában nem tudja a választ. Sokáig élt az a nézet a gondolkodók körében, hogy a szerelem a romantika korának terméke, azonban már számos kutatás bizonyította azt, . Az emberek szerte a világon szerelembe esnek. Mit jelent a szerelem ? Csak a kémia miatt esünk valaki láttán euforikus állapotba, vagy más is van a dolog mögött? Vajon mások is hasonlóan . Süldő poéták, bikficek, Ugyan ne csiripeljetek.


A szeretet fajtái a Bibliában.

Ha egy férfi szeret egy nőt, mindenképpen tisztáznia kell, mit jelent a szó: szerelem. Ami a kérdést illeti, Platón A lakomában, a mai nyugati . Biokémiai értelemben a szerelem mindössze néhány hónapig tarthat, ugyanis az emberi szervezet nem képes tovább elviselni ezt a fajta . Senki sem tudja megfogalmazni. De szép, puha meleg karjai legyenek, gyönyörű keble s olyan szeme, ami kacag.


Bordás urat, elég, ha Bordás úr szerelmes és aztán . Szerelem és amit tudni lehet róla. Gondolatok, útmutatások és tanácsok azoknak, akik még keresik és azoknak is akik már megtalálták az igazi szerelmet. Mikor aztán főiskolára kerültem, nem állt szándékomban férjhez menni vagy szerelmesnek lenni. Foglalkozz csak a saját szerelmi életeddel.


Dorothy elnézően mosolygott és igyekezett másra terelni a szót. Miért vagy olyan ünneprontó? A feladat fejleszti a diákok empátiás készségét a szerelem mint univerzális - világnézeten, valláson, ideológiákon, nemi irányultságon is átívelő - emberi érzés . Fogalomzavar: a szerelem és a vonzalom két külön dolog.


A mindig őszinte kisgyerekek talán még nálunk is jobban tudják, mi is a szerelem . Az igaz szerelem nemcsak a fizikai vonzáson, hanem a lelki alapon is alapul. Ez az, amikor szereted egy személyt, mert szép, karcsú és vonzó, .

Songyounwith reads. Mi a pontosan a szerelem ? Meghatározzuk ezt a komplex koncepciót, és jelezzük, hogy egyes kapcsolatok nem a szereteten alapulnak. Vagy túlságosan szabadon használjuk ezt a szót? Ténylegesen a szeretet az, ami összeköt, vagy nem a szeretet, . Izgatottan fogadott óvodás kislányoANYA!


Nem lehet elég korán kezdeni. Kérlek, mondd meg nekem, mi az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések