2015. április 1., szerda

Kos oroszlán

A Kos és az Oroszlán csillagjegyben született egyének jól összeférhetõ párost alkotnak. A Mars bolygó uralma alatt álló Kos és a Nap patronálta Oroszlán két . A Nap uralta Oroszlán és a Mars bolygó védelme alatt álló Kos , hasonlóságaik alapján, szilárd és tartós kapcsolatra számíthat. Két okos és lelkes egyéniség, aki . Mi más is kéne egy Oroszlánnak mint a Kos heves udvarlása?

A Kos csillagjegyben született egyén megjelenésével mindig magára irányítja a . Az Oroszlánnak imponál a Kos bátorsága, lelkesedése és hevessége, és gyakorlatilag ugyanez tetszik a Kosnak is az Oroszlánban. Te felháborodsz azon, hogy társad mindig utasítgat, egy Kos pedig attól őrül meg , hogy te folyton parancsolgatsz. Nem érte mért nem engedelmeskedik neked . Kos – Oroszlán : Asztrológiailag harmonikus kapcsolatban van ez a két jegy.


Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés. Hellayya, én ilyen kapcsolatban élek, én kos vok, a pasim oroszlán !

Néha nem tud mit kezdeni a túlzott vadságommal, meg a karmolásaimmal! Kos , oroszlán , vagy nyilas a horoszkópod? Nagyon különleges és izgalmas . FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy. Szenvedélyes vagy, energikus és magával ragadó. Folyton mozgásban vagy, forrongsz, mindent azonnal akarsz.


Imádsz kockázatot vállalni, mottó aki mer, . A Kos a szerelemben éppolyan, amilyennek elképzeljük: a fényes. Míg az oroszlán nő királynőt alakít, a Nyilas pedig hetérát, a Kos képes a teljes odaadásra. A Kosok és a Nyilasok tökéletes partnerei lehetnek, ám vigyázat, ha egy Oroszlán nővel találkoznak, akkor a figyelmük csak erre a csillagjegyre . A tűz elem jegyei ( Kos , Oroszlán , Nyilas) azért tüzesek, mert a reakcióik olyanok akár a tűz: hevesek, hirtelen fellobbanóak és gyorsan kialvóak… A föld. Csillagjegyei: Kos , Oroszlán , Szűz, Nyilas, Bak, Halak. Csakrái: Torokcsakra, Homlokcsakra.


Jáspis: Gyógyhatások: szerénységre, önzetlenségre, együttérzésre . Akiket jobb, ha elkerül: a Kos , mert szinte minden percben meg tudja bántani valamivel, az Oroszlán , mert előbb-utóbb ki fogja használni.

Ideális lelki társa a Kosnak egy olyan magabiztos ember, akivel előre haladhat. Potenciális lelki társ: Kos , Oroszlán , Nyilas, Ikrek és Vízöntő. De - Sacy, Köppen) az emlékeken előforduló állatokat (bika, kos , oroszlán , bak) zodiacus jegyeknek veszik, mellyekben a nap égi utján jártábau szállásol. Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek.


Hol töltse a nyarat: Kos, Halak, Nyilas. Melyik csillagjegy issza a. Rumot: Rák, Kos , Oroszlán. Bika, Vízöntő, Oroszlán.


Sportitalokat: Vízöntő, Kos . Mindenki szeretné tudni, hogy kivel illik össze. Vajon a kos nő passzol az oroszlán férfihoz? Kik a legösszeillőbbek, és kik azok, akik sosem jönnének ki .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések