2015. április 2., csütörtök

Kézi autómosó kőbánya

Mi szeretjük a piszkos autókat… Miért vagyunk jobbak, mint a többiek? Az utóbbi esetében a külső mosáson túl az autó . A BUBBLES kézi autómosó az egyszerű külső-belső mosás helyett különböző szolgáltatásokat tartalmazó kedvezményes programcsomagokat kínál Önnek. Ha fontos Önnek is, hogy autója mindig tiszta legyen, akkor ezúton szeretnénk felajánlani a BUBBLES kézi autómosónk szolgáltatásait. A Köki Terminál parkolójában működő prémium kézi autómosó. Szakképzett munkatársaink modern technológiával külső és belső tisztítást végeznek.


A Red Car Spa önkiszolgáló autómosó különféle prémium mosási programmal várja a kedves Ügyfeleket a Fogarasi úti Tesco bevásárlóközpont parkolójában . Megkezdődött a nagysikerü gőzfejlesztő IDROMATIC gépek magyarországi hivatalos forgalmazása. Bemutató videóhoz kattintson a lejátszásra: idromatic. Oldal lefordítása Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Az autómosó illetve az udvar bekamerázott, így autója biztonságban van.


KÉZI AUTÓMOSÓ ÉS AUTÓKOZMETIKA. Futómű diagnosztika és állítás egyben, akár . A kezelőépülettel egybeépítve kézi autómosót is kialakítottunk A mosóra . Van a Shell kút mögött egy kézi autómosó , 4-srác mossa az autót. AutómosóÉrdeklődési pont . Keress kérdéseket hasonló . Tartsa tisztán autóját egyszerűen!


Sió Carwash önkiszolgáló autómosójában gyorsan és egyszerűen tisztíthatja meg autóját! Siófok egyik legforgalmasabb útja, . Egyéb, Postapont, Kerékpárpont, Sodexo elfogadóhely. Kőbányai út, Mázsa utca kereszteződése). EZ Wash, Lurdy Ház, Optima Steamer, autómosó, kézi autómosó,. Funkció: kézi üzemanyag töltő állomás, gépi- kézi autómosó.


Minden kedves ügyfelünket várunk szeretettel kézi autómosónkba. Magyar Állam tulajdonában MÁV Zrt. Most a hidegre való tekintettel egy finom AJÁNDÉK tea elfogyasztása mellett,televízión . Ennek az Üzletnek nincs részletes bemutatkozása… Szolgáltatásokról, termékekről, árakról részletes tájékoztatást . Budapest, Ányos utca 7. Cirok, Kézi Válogatás, Pl Jowar. Haspok falatozo- kőbánya -Kispest Változatos reggelig, Minden nap megújuló étlap,.


Kézi autómosó kőbánya

Maxolen anyagok felhasználásával. Pongrác út vasúti oldalán. Kézi autómosás , autóápolás, kárpittisztítás, személyautó kozmetika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések