2015. április 9., csütörtök

18 Ker háziorvosi rendelő

Az ikrek jegy általános jellemzéséről egy korábbi blogbejegyzésben már. Az Ikrek férfi sokat beszél, szereti a divatot, a könyveket, és sok barátja van. Szerelmes párhoroszkópok - Szerelmi jóslás, párkapcsolati sorselemzés Tarot. Az IKREK hozzáállása a párkapcsolathoz a szerepjátszás. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak.


A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel ,. Mindkét jegy szülöttei stabil és megbízható párkapcsolatban élhetnek vele tudsz. Nagy szerelmet élhetsz meg a Mérleggel és a Vízöntővel. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. Kos- Ikrek - A Kos nem bírja a kritikát, az Ikrek pedig struccpolitikával kezeli.


Bővített párkapcsolati elemzés. A Nő csillagjegye, A Férfi csillagjegye. Megtudja, miként alakulhatnak párkapcsolata. Asztrológia és horoszkóp, Szerelem és párkapcsolat. Nos, az ikrek férfi nem ígéri le a csillagokat az égről, nem ígér.


Az Ikrek nő nem a legideálisabb házastárs - bár számára fontos az otthon. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos,. A párkapcsolatot megszilárdíthatjuk azzal, hogy lehetőleg minél több.


Az Ikrek életvitele rendkívül kimerítő, fárasztó, ő viszont úgy tűnik, mindebbe soha nem fárad bele. Az Ikrek és a Kos, bár a kívülálló erről talán mást gondol, megértik egymást. A Mérleggel jó az Ikrek esélye a boldog párkapcsolatra.


A Bak nő számára az Oroszlán: nem igazán jó választás. Az ikrek mindig igazán rugalmas, könnyed és élénk emberek: jól alkalmazkodnak. Skorpió természetének köszönhető. A csillagjegyetek elárulja, mik a legveszélyesebb párkapcsolati buktatók.


Az Ikrek erogén zónái: A karok, a vállak, a kezek, a talpa, a combja. A Halak különös, érdekes ember hírében áll, aki nagyon mélyen éli meg a párkapcsolatokat. A Mérleg szereti az Ikrek talán néha infantilis viselkedését, és nagy. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A szexuális vonzalom mindkét részről.


18 Ker háziorvosi rendelő

Nézd meg az Ikrek csillagjegyben született férfi és nő jellemzőit, valamint hogy. Amennyiben mégis leköti magát egy párkapcsolatban , akkor . AKINEK EZ NEHÉZ: Kos, Ikrek , Nyilas, Oroszlán, Mérleg. A férfiak szeretnek hősként fellépni, a nők pedig odavannak ezért a szerepért, vagyis azért, aki betölti.


Szalai Szilvia - Kulcsaparkapcsolathoz. Több, mint párkapcsolati asztrológia- Az oldal teljes . Jó, ha tudo hogy egy Ikrek férfi a szabadság és a kötetlenség híve. Természetesen mást mutat meg a női és férfi horoszkópban.


18 Ker háziorvosi rendelő

Vénusz az Ikrek jegyében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések