2015. március 23., hétfő

Vagyonőri állások nógrád megyében

Munkák , állások személy-, és vagyonvédelem területén az egész országban. Friss biztonsági őr állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Vagyonőr nógrád megye állások. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. VAGYONŐR állás Work4you . Személy- és vagyonőr Pásztó ipari park. Legfrissebb vagyonőri állások nógrád állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


A legfrissebb salgótarján (és környéki) biztonsági őr, személyőr, vagyonőr , security és hasonló munka a jobinfo. Szakképzettséget nem igénylő állások — Az oldal azért jött létre, hogy . További hasonló álláshirdetés az ÁllásMindenkinek. Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások . Budapesti irodaházba - órás vagyonőri állás. Kedveled a fizikai munkát, és nem riaszt meg a járművek közt történő munkavégzés sem?


Vagyonőri állások nógrád megyében

Akkor várunk csapatunkba kocsirendezőnek. Egyéni vállalkozói engedéllyel. Feltétel : érvényes vagyonőri igazolvány, különbözeti vizsga megléte vagy a mentesség. Asztalos segéd – Pest megye. Légtechnika Szerelő – Bp.


Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt. Vas megye Hirdessen állást a VAOL-on! Biztonságtechnikai cégünkhöz személy- és vagyonőr végzettséggel rendelkező ambiciózus munkatársakat keresünk. Nógrád megyében jelentősen csökkent az álláskeresők száma. Kérelem magyar állampolgárok részére személy- és vagyonőri , magánnyomozói, vagyonvédelmi rendszert tervező, szerelő, illetve vagyonvédelmi . Külföldi munka, külföldi állások ! Címkék: biztonsági őr állás , fizikai munka, vagyonőr állás . Gyula és környékén vagyonőri állást keresek rendezett papírokkal minden megoldás érdekel!


Felszolgálót keresünk németországi étterembe, azonnali . Putnok városok térsége) tartoznak, ahol a megyei álláskeresők további -át. Egy év próbára bocsátott egy huszonkilenc éves férfit a Szekszárdi Járásbíróság, miután folytatólagosan elkövetett lopás vétségében találták .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések