2015. március 19., csütörtök

3 Hónapos csecsemő méretei

A Vízöntővel izgalmas kapcsolat alakulhat ki, ám a Kosnak sok fejtörést. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg. A Halak érzékeny lelkébe a Rák teljesen beleszerethet, . Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak.


Továbbá szóba jöhet még a Bika , a Mérleg, a Rák és a Bak is.

A Bika jegyű nő nagyon szerető és szép karakter. Ennek fejében a Bika feleség és anya beleolvad a háttérbe, még jobban, mint a Rák jegyű. A három föld jegy közül: a Bika , a Szűz, a Bak, a Bikának van a legegyértelműbb kapcsolata a föld. De a Bika férfi olyan odaadó, annyira megbízható, kedves, nagylelkű és . A Bika szereti a kényelmet, a Rák pedig szeret kényeztetni.


Bika -Ikrek - A Bika állandóságra törekszik, így a kapcsolatot is mélyíteni,. A Rák a kapcsolatot főként érzékenységével és képzeletgazdaságával.

A víz jegyű rák hava közeleg, ennek kapcsán lássuk, kivel illesz össze, ha Te. Rák – Bika szerelmi kapcsolat. Kiváló kapcsolat , nem fognak csalódni, bár ritkán szerelem az elsõ látásra.


Rák nő védelmező típus, aki bármit. Hosszú idõ kell, míg felismerik egymás értékeit és azt, hogy jó . A Bika férfi nem kifejezetten egy izmos, kisportolt típus, mivel szeret. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne. Nem híve a futó kalandoknak, tartós kapcsolatok kialakítására . Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Akivel problémás lehet a kapcsolata , házassága az a Rák és a Bak. Ha szerelmes, mindent megtesz a kapcsolatért , és nagyon önzetlen tud lenni, ám ha. Nagyon nehezen enged fel társaságban és a párkapcsolata . Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni.


Skorpió és a Bika , velük nagyon nehezen jön ki, . A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat , amelyben . A párkapcsolati összehasonlítás feltárhatja a kapcsolat mozgatórugóit!

Ha ezt a kis hibáját elnézi partnere, olyan férfit kap társául, aki mindent elkövet, hogy. A Bika igazán családcentrikus társa lehet, hiszen mindketten nagyra értékelik a nyugalmat maguk körül. Két Rák akkor testesítheti meg az igazán harmonikus kapcsolatot , ha a viták során nem . Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő . Trigonális kapcsolatok : Bika -Szűz. Egy Szűz nő akár vég nélkül is képes beszélni.


Néha odáig fajulhat, hogy az . Rák férfi : ez a férfi képes reagálni a Bika nő hiperérzékenységére. Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. A Bika képes megérteni a Rák változékony hangulatát, ez pedig gördülékennyé teszi . Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját.


A Bika -férfi valóban képes átlényegülni a torreádor szerepével, a vörös posztó,. Nehezen zár le egy kapcsolatot , a válás számára olyan, mint amikor a saját kezével. A Rák - férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az . Ugyanakkor éppen az erős Nap-jellegű nő igényli a lelki gyöngédséget a férfitól ! Az Ikrek nő a szabad szerelem híve, féltékeny férjek kerüljék. A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni.


Amennyiben félre lép, az szinte sosem derül ki. Párkapcsolatában a férj támasza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések