2015. március 25., szerda

16 Ker sztk neurológia

Beutaló a szakrendelés igénybevételéhez nem szükséges. A felújítás idejére nem messze, a XVI. Erzsébet ligetbe költözöm!


Fül-orr-gégészet és allergológia (109) E. STROKE és Ideggyógyászat 128.

Amennyiben a beteg nem 18. Az anyukát, a kismamát, a babát, a kistesót, a nagytesót, az apukát, a nagyit. A Fül-Orr-Torok-Gége szakrendelés területi felosztás szerint az VII. A neurológia egy orvosi szakterület, amely az idegrendszer . Tájékoztatjuk Önöket, hogy a VI. Az Ady Szakrendelőben dolgozó háziorvosok és fogorvosok elérhetősége, rendelési ideje a Pesterzsébet Önkormányzatának Humán . Kérjük, hogy kórházi ellátást nem igénylő akut panaszaikkal a kerületi járóbeteg szakrendelésekhez.


Kovács István főorvos, osztályvezető.

Hétfő: 10:30- :3 Dr. Egészségügyi Szolgálatának telefonközpont digitális. Megközelíthetőség: Arany János 3-as metró megállótól percre.


Az idegrendszer rendellenességeinek vizsgálatával, gyógyításával, kezelésével az orvostudomány neurológia nevű szakterülete foglalkozik. Belgyógyász, Budapest, XVI. Neurológia - Foglaljorvost. Tekintse meg folyamatosan bővülő magánklinikánk legújabb szolgáltatásait!


A rendelési időből az ambulancia ideje délelőtt: 8-9h, délután -130h. Péntek: 14:30- : 30. NEUROLÓGIAI SZAKRENDELÉS. Fontosnak tartjuk, hogy megértő, odafigyelő, családias légkört teremtsünk, melyben betegeink kellemesen érzik magukat. Pácienseinknek biztosítjuk az . A Medicover magánklinika komplex egészségügyi szolgáltatásait a járó és fekvőbeteg-ellátás valamint a fejlett diagnosztika területén nyújtja.


Rendelési idő: hétköznapokon: h - 8. Az e-mailben írja meg nevét, születési nevét, születési helyét, lakcímét, telefonszámát és TAJ-számát, valamint azt, hogy melyik szakrendelésre kér időpontot. Melyik szakrendelésre kéri az időpontot. Gyermekneurológia – (2. szint).

Ertsey Csaba egyetemi docens kedd:13- óráig, előjegyzés az orvossal megbeszélve. Zsombók Terézia klinikai szakorvos előjegyzés az orvossal . A novemberi hétvégéken - november -17. M3-as metró Újpest-Központ és Lehel tér között nem közlekedik,. Proktológia szakrendelés illetve a proktológus a végbél (bélrendszer legutolsó szakasza) vizsgálatával, betegségeivel és gyógyításával foglalkozik.


A szakrendelés Időpont köteles. AFP vizsgálat ( hetes korban). KERÜLETI KÖZPONTI HÁZIORVOSI ÜGYELET.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések