2014. november 26., szerda

Lánglovagok hírek

A Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság felvételt . Aktuális események, hírek a tűzvédelemről. Tűz- és baleset-megelőzési, valamint tűzoltó-kommunikációs nonprofit szervezet. Folyamatossan frissülő közlekedési hírek , információk, Budapest és az ország útjairól,. Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel.


Lánglovagok hírek

Tűzoltók, mentősök és rendőrök lepték el csütörtök délután a balmazújvárosi Semsey-kastély kertjét, s tartottak bemutatót a Szent Flórián-napi ünnepség ker. Kerület Napjához, a testület tagjai a Feneketlen-tó körüli 11 . Az idén 1éves Sümegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület (ÖTE) közösségi tűzoltónapra hívta a környékbeli lánglovagokat. A pápai lánglovagok számára remekül sikerült a verseny, hiszen a legnagyobb súly kinyomásáért járó elismerést a pápai Veszeli Tamás . Múlt pénteken rendezték meg Mohácson a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltósport-versenyét.


Amint arról már korábban mi is beszámoltunk, a lángok oltásán a veszprémi, a pétfürdői, a siófoki, a székesfehérvári, a pápai, az ajkai és a . Dombóvári csapat is képviseli a tolnaiakat a IV. Országos Tűzoltó Favágó Versenyen. A megmérettetésen összesen csoport küzd meg az első helyért a . Sokan választották hétvégi programnak a Lánglovagok és katonai hagyományőrzők napját, amit hagyományosan a bonyhádi vásártéren rendeztek. A tatabányai tűzoltók fékezték meg a tatai Tárkányi Lajos utca egyik családi házának tetőszerkezetét emésztő lángokat. A kanizsai Nagyváthy utcában segítettek a lánglovagok.


Tegnap a nagykanizsai Nagyváthy utcában segítettek a lánglovagok egy . A somogyi lánglovagok műszaki mentésekben és néhány tűzeset felszámolásában vettek részt. Volt öt téves jelzésük is. Ma van a szerbiai tűzoltók napja. Ennek alkalmából Újvidéken tűzvédelmi napot tartottak.


Helytálltak az ifjú lánglovagok. Nyolc helyi és hét vendégcsapat mérkőzött meg egymással a . A tűzoltók munkájához hozzátartozik, hogy az életveszélyes helyzetbe került és bajba jutott állatokat is megmentsék. Nógrád megyében tavaly . Nem mindennapi lánykérés: tűzoltóautóval, létrán kérte meg szerelme kezét a gyöngyösi lánglovag. Hír A Lánglovagok tűzvédelmi e-tanfolyama segíti a társasházakat.


Elismerést vehettek át a Bács-Kiskun megyei lánglovagok . Az elmúlt héten az Új Harkányi Hírek régiós kiadója kihívta a megyei. Koppán Viktor Dávid a Lánglovagok mindennapjaiba enged bepillantást számunkra, a saját maga által . Egyéb esemény: A helyi lánglovagok június 16-án, csütörtökön együttműködési gyakorlaton jártak a Márianosztrai Büntetés-végrehajtási Intézetben. Fát vágtak és tüzet oltottak a lánglovagok.


Kedden mindössze három helyre riasztották a tűzoltókat. A Pomázi Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság hivatalos weboldala. Fesztiváli hangulat jellemezte a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgári Egyesület jubileumát.


Erőt sugárzó, összetartó, zömében . Kondi- és kardio gépeket. Három vízsugárral oltották a pincetüzet a gödöllői lánglovagok . Gödöllői Hírek Online .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések