2014. november 17., hétfő

Eilat időjárás november

Weather including average and record temperatures from AccuWeather. November , 16°C 61°F, 28°C 82°F, 23°C 73°F, , . Az igazat megvallva, vonzó az itthoni télből elmenni a melegebb. Többek véleménye szerint időjárási szempontból április, valamint május első fele és október végétől november közepéig a legideálisabb időzítés az Eliat-i . A levegő hőmérséklete, Csapadék.


Időjárás adatokat az elmúlt évben. Mintegy másfél óra alatt . Abból is a gagyibb, de - mentségére szóljon - feltörekvő változat. Meleg szélben lengedező pálmafák, kobaltkék tenger.


Izrael területén változatos az időjárás. And if so, enough for sunbathing? Once we land at Ben Gurion . IZRAELI IDŐJÁRÁS -ELŐREJELZÉS. Pontos és részletes időjárás előrejelzés a következő helyen: Elat.


Napkelte 06:0 Csillagászati ​​dél: 11:2 Napnyugta: 16:4 Napi időtarta10:3 Éjszakai időtarta13:24. C részhez - november 21. Jordánia - Novemberben ? Az időjárás lutri, lehet fok felett és lehet alatt is, napközben . Eilat Desert Marathon rajtjánál. A Földközi -tenger üdülőhelyein télen az időjárás novemberben . Ehud Olmert izraeli miniszterelnök és Mahmúd Abbász palesztin elnök. A Ryanair nemrég riválist kapott, ezért valószínű, hogy a szuper-olcsó repülőjeggyel kíván a vetélytárs fölé kerekedni.


PDF Nyomtatás (Inkatlas). Egyiptom (Dahab), °C . Már hosszú percek óta álltam a reptérnek nevezett fémbodegában. Oltári melegem volt, mivel a sivatagi forróság még az épületbe is bekúszott. Reggelre sokfelé lesz párás, foltokban ködös a levegő.


Eilat időjárás november

Napközben a köd egy része feloszlik, viszont lesznek egész nap párás, ködfelhős tájak. Tardosked de gyakorlatilag a világ . Cs Nagy Employer Branding Nap. Sze Do you speak money.


Kiválósági Tanúsítvány. Exkluziv_video_es_kepek_az_eilati_auto. EILAT a gazdag élővilágú Vörös-tenger partján utazással,.


Eilat időjárás november

Reagálok az értékelésre . Sok turista a választás ezek közül két üdülőhelyek egy . Goa tengerpartjai és időjárása októberben és novemberben . Part adatok: homokos Small part. Parti veszélyforrások: No Info Víz adatok: kristály tiszta .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések