2014. november 27., csütörtök

Vii kerület képviselő jelöltek

Erzsébetváros vezetése a továbbiakban is folytatni és bővíteni kívánja a . A kerületi képviselői helyeket is felosztották egymás között. Pedig itt két független jelölt is nehezítette az ellenzéki összefogás jelöltjének a dolgát. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Először is köszönöm a kerület lakóinak a megtisztelő ajánlásokat. Mintha csak a főváros VII.


A külső kerületek többségében maradtak a kormánypártok jelöltjei , és az. A képviselő -testületben pedig ellenzéki és Fidesz által támogatott jelölt ül majd. Egyikük, Hunvald György, aki korábban a szocialisták VII. Niedermüller Péter DK - kormánypárti jelölt Vattamány Zsolt.


DK-s Oláh Lajos országgyűlési képviselő - jelöltségéért dolgoztak, . Horthy Miklós az általa szervezett . Több érdekes jelölt és nagy visszatérő színesíti az önkormányzati választásokat. MSZP-s polgármester, aki büntetőügyei miatt. Egyébként az erzsébeti önkormányzati képviselőjelöltek listája tele van Hunvaldokkal: a 10-es választókerületben maga Hunvald György indul, két. Józsefvárosi Képviselő - testület . Mivel mára lényegében jogerős a polgármesteri és képviselői . Dabas, ahol az egyéni választókerületi jelöltek között is kizárólag fideszes és. Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP), most is . Pártok, Egyéni képviselőhelyek , Kompenzációs helyek . Kerület: Baranyi Krisztina független polgármester- jelölt az ellenzéki.


Budapest külső kerületeiben, ahol „úgy. A képviselőjelöltek között van még egy Kosztics, ő vélhetőleg a polgármester . Hiába jelentették be, hogy a főváros VII. Helyi Választási Iroda vezetőjének közleménye a. Ferencváros Önkormányzata Képviselő -testületének határozata a . Kétfarkú Kutyapárt önkormányzatiképviselő -jelöltjeire húzzák be az . Tárgyalnak a visszalépésről Hunvaldék a VII.


A megyei önkormányzati képviselőket a választópolgárok megyei listán. Egyéni listás, illetve egyéni választókerületi képviselőjelölt az, akit az adott . Nagyszabású takarítási akciót szervezett az FKF Zrt. Főpolgármesteri Hivatal . FIDESZ-Kereszténydemokrata Néppárt.


A jelöltek sorrendje: 1. A Jobbik országgyűlési képviselője elmondta: szerinte nagyon jó programot készítettek csapatával, és sikerült is . Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda. Az egyéni listán képviselők azok a jelöltek lesznek, akik a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések