2014. november 14., péntek

10 Kerületben kiadó albérletek tulajdonostól

10 Kerületben kiadó albérletek tulajdonostól

Most jött a hír : kivonult a rendőrség , valaki fegyvert rántott egy gimnáziumnál. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem és drága édesapám BAKUCZ LÁSZLÓ életének 83. Megrázó képeken a délegyházi balesetben ronccsá tört rendőrautó és a mentés.


Időközben rendőrségi nyomozás is indult ügyészségi jóváhagyással a debreceni hitközséget érintve, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az ingyenes hírszolgáltatások regisztrációhoz vannak kötve. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat kérjük regisztráljon!


Szexuális erőszak bűntett . A tavalyi évben jelentősen csökkent az összes rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma, és a nyomozáseredményességi mutató . Hírek és információk balesetekről, politikáról, közéletről, kulturáról, gazdaságról, közlekedésről. A Hajdú-Bihar megyei kormányhivatal a Cívishír nevű hírportált arról . Szombat este a Kassai úton ütközött egy motorkerékpár egy furgonnal, a motoron ülők életüket vesztették az ütközés következtében. Rendőrségi hírek a fővárosból. Debreceni Egyetem Műszaki Karának udvarán landolt. Hírek a rendőrség , mentők és a tűzoltóság munkájáról.


10 Kerületben kiadó albérletek tulajdonostól

PÉCS, FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK. Kétmillió forintot talált, leadta a rendőrségen a becsületes nő. Egy tatabányai nő kétmillió forintot talált egy borítékban.


A közterületen talált pénzt a Tatabányai . Kiarboltak egy nőt Budapesten. A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablás elkövetőjét. Kellemes böngészést kívánunk! Tovább a HÍREK oldalára. Szemtanút keres a rendőrség . A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.


Tíz helyszínen egyszerre csapott le kedden százhatvannyolc rendőr egy tíztagú drogkereskedő bűnszervezetre. Az elmúlt óra közlekedési balesetei. A debreceni rendőrök fegyvert használtak egy férfi ellen, aki késsel támadt rájuk - közölte a rendőrség szerdán a honlapján. Nagyon rossz hír jött: Tragikus közlekedési balesetben meghalt a éves bajnok.


Büntetőkkel vereség az EB selejtezőn. November 15- én játszották a Dánia-Magyarország rendőr női labdarúgó EB selejtező mérkőzést. Jó kezdezményezés ez a bringa regisztráció. Tizedik alkalommal adták át az önkormányzat által alapított két felsőoktatási ösztöndíjat. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.


Ercsit cáfolja a rendőrség , Hartánál viszont találtak egy holttestet. Sok a panasz Nyíregyházán az autósokra. A Hírhatár oldalain már többször közöltünk beszélgetést Heiling-Koltai Bea írónővel.


Kiállítások, Hírek , programok. Karjukban vitték az autójukhoz a sérült nőt. Az iskolában verekedtek össze a fiúk . A mai nap hírei 17:30-kor. Híradó - A nap legfontosabb híreivel !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések