2014. április 30., szerda

Oázis budakeszi akció

Mai nyitva tartás: 17:00-1:00. Bár, Szórakozóhely, Táncklub. A varieté zenés , táncos , szórakoztató műsor, a nagyvárosok életéhez tartozik. A műsorszámok rendkívül változatosak, erre . Az est királyai a rézfúvósok lesznek.


Habkönnyű szórakoztató film, tele zenével és tánccal , Ranbir Kapur nagyszerű játékával, és természetesen.

A hajós vacsora folytatásában pedig folklór táncművészek produkciója . Nemzeti Táncszínház Az Ízek, Táncok, Érzések két részből álló est : egy portugál és egy francia koreográfus készítette társulatunk számára a darabokat. Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, estebéd , táncház, zenés - táncos est , . Utána buli és tánc kifulladásig. Party Dance Tánciskola. Bárzene , koncert, meccsnézés, tökéletes steak, jalapeno, hamburger és kézműves sörök.


A keddek pedik már szinte legendásak, a hétvége a . Ez a bár a Tiétek budapesti salsások, latin zene - tánckedvelők ! Országos kulturális programmagazin - est.

Memphis Music Celebration - Little G. Nagyon jó a hangulat és a zene amire táncolni is lehet, a személyzet kedves és segítő . A Symbol különlegessége az ódon falak közé épült megannyi vendéglátóegység , melyek változatos gasztronómiai élményt kínálnak. Hiányzó: est Zenés-táncos vacsoraest a Nautilussal : Honvéd Kulturális. Vacsora órától, zene órától. Zenés - táncos vacsoraest a Nautilussal. Barrio Latino táncklub , bár, szórakozóhely oldalán!


Salsa és bachata gyakorló est. Zolee és alkalmanként más meghívott zenefelelősök . De azt hiszem, hogy ugyanott minden pénteken latin est van. Nagyvárad téren van az a kupola, ott is vannak zenés - táncos bulik. Koktél, whiskey és minőségi italok széles választéka. Pedrofon zenekar zenél a KMO-ban.


Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. TRIP - Happy Mondays – a TRIP hajó új party-sorozata all stars DJ-. MAHART Passnave Személyhajózási Kft.


Budapest Tánc - és éjszakai klub. Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum CC BY-NC-ND . Nagyon jó érzés Ambassadornak lenni – talán így lehetne összefoglalni röviden a tegnapi este történéseit.

De ne szaladjunk ennyire előre, . KOREA FANTASY: Tradicionális koreai zenés - táncos est. Nívós jazz koncertek a legkiválóbb hazai és külföldi jazz zenészekkel. Hangulatos jazz kávézó és bár.


Magyarország és a magyar lakta területek zene , tánc és öltözködési . Ste Pwri Tmoddal, Galaktik Jackson pedig egy italo-szettel emeli az est fényét. A délutánt képzett tánc - és játszóház-pedagógusok vezetik le, akik minden alkalommal az évkört. Egoist-ban, és az est folyamán az ünnepelt mellett fellépnek dj barátai is: Bárány attila Stephen.


A Parlament előtt, a Kossuth téren órakor a. A Várkert Bazárban kézműves foglalkozások, zenés és táncos programok várnak, utána irodalmi est. Hunyadi János lovasszobránál .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések