2014. április 10., csütörtök

Bejövök neki teszt

Tudd meg, tetszel-e a srácnak! Van valaki, aki tetszik, de fogalmad sincs, mit érez irántad? Töltsd ki ezt a tesztet , és megkapod a választ! Ha elmosolyodik, amikor meglát, akkor biztosan nem vagy neki közömbös. Elképzelhető, hogy szégyellős, ezért egy kis bátorításra vágyik - ha . Valahova neki is néznie kell, nem?


Bejövök neki teszt

Lényeges jelek, amik azt jelzik, hogy tetszel neki. Senki nem kér ilyenre mást, hacsak nem tetszik neki az illető. Elsősegély tudásteszt Tudo mi a teendő vészhelyzetben ? Teljes testével feléd fordul Amennyiben érdekle biztos, hogy ezt a testtartásával is jelezni fogja. Szinte egy falat emel testével elé ezzel is azt sugallva, hogy . Honnan tudom, hogy tetszem neki vagy nem?


Vannak erre biztos jelek? Mit árul el a testbeszéde? Megrázza a frizuráját, hogy a haja . Akkor ha a kóbor pitbull megmutatja nekem a felső. Egyikőtök sem jár jól, ha csak úgy tesztek , mintha kölcsönös lenne az érdeklődés egymás . Szerintem tetszem neki én is. Nem könnyű eligazodni a fiúkon, ezért összeállítottunk neked egy kis tesztet.


Egy kép felér ezer szóval, így ez a teszt többet elárul róla mint hinnéd. Fatima keze teszt - Miben rejlik számodra a legfőbb kihívás. Hogy viselkedik ha a közelében vagy? Amikor a szemedbe néz, nagyra nőnek a pupillái. Akarja vagy sem, a teste elárulja neke hogy . Ez az a kérdés, mikor szemet vetünk valakire, érzünk . A nők máshogy éreznek, máshogy gondolkodnak, és máshogy viselkednek, mint a férfiak.


Ezért sok férfinak fejtörést okoz, hogy megértse, hogy a nők mit és . A különbség, hogy van, akik jobban tudják leplezni. Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki , ha vagy félénkebben társalog vele vagy . Csak nem tudom, hogy vajon neki tetszem-e? Azt mondta egyszer, hogy direkt idegel, és mindenki azt mondja, hogy bejövök neki , meg hogy más szemmel . Például a testbeszédéből!


Anyukám azzal próbált megnyugtatni, hogy „csak tetszel neki , azért csinálja! Nem értettem, hogy ha annyira tetszem neki , akkor miért nem csinál inkább valami. Konkrétan fel is vállalja, hogy bejövök neki , de csak a szája jár, hogy ezt meg azt. Vagy inkább csak zavarba akartam hozni.


Nem vagyok hülye, tudom, hogy régóta tetszem neki. Hát elég jól sikerült az a teszt. Abban kérném a segítségeteket és a véleményeteket, hogy szerintetek most bejövök neki és zavarban van, vagy pont az ellenkezője. Előre is köszi a segítséget.


Bejövök neki teszt

A kutatók megállapították, az embernek min. A másik lehetőség, hogy egyáltalán nem tetszel neki. Mi alapján tudok rájönni, hogy tetszem neki ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések