2014. április 25., péntek

Háda munkalehetőség

A vásárlók szakszerű tájékoztatása és magas színvonalú kiszolgálása- A munkaterület rendben és tisztán tartása- Termékek . Ruházati eladó-pénztáros Szolnok. Imádod a ruhákat és érdekel a divat? Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy megismerd!


Keress munkát az összes magyar. Dunakeszin Lévő Üzletházba . Háda -állások a Indeed. A legfrissebb háda kft és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák . BUDAPESTI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. HÁDA ruhaüzletekbe munka diákoknak. Feladat: vállfázás, próba fülkézés, vásárlók . Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. Fix alapbér, Forgalmi bónusz, célbónusz . Munkaidő: hétfőtől péntekig 8. A béremelések miatt zsebben maradt pénzt a magyarok inkább az újruhás üzletekben költik el.


Háda munkalehetőség

Magyarország piacvezető használtruha feldolgozó és értékesítő vállal. Eladót keresünk Lipóti Pékségbe: Szeretnél egy biztos háttérrel rendelkező cégnél egy támogató, vidám csapathoz tartozni? Hosszú távú munkalehetőség . Ismered a London Store Diszkontot? KARBANTARTÓ SEGÉD munkatársat keres Budapestre. HÁDA munkalehetőséget kínál megváltozott munkaképességű . Manófalva Gyermekmegőrző.


Budapest) Állás, munka területe(i): Szakmunka Bolti eladó, Pénztáros Részmunkaidő óra . Európa szerte viszonteladói hálózat fejlesztés, sales tevékenység növelése a feladat. Heti 2-nap külföldi munka. Székesfehérvári munkalehetőségek , állások, támogatások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések