2014. április 10., csütörtök

Mumipécs

Mumipécs

Válassza ki kedvenc ételét, amit egy gombnyomásra meg is tud rendelni. Pizzát, hamburgert milyen ételt keres? Online ételrendelés, gyors házhozszállítással. Utoirat: A tulajdonos személyesen megkeresett az ügyben, és. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


Mumipécs

Kiszállítási idő: perc. Fizetés: Készpénz, Kártya, Barion (online fizetés). A görög és a török konyha fogásaival várja vendégeit. Pécs egész területén ingyenes kiszállítással.


By creating an account you are able to. Pécs , Rákóczi út 6 Magyarország . Bevállaltuk, hogy végigkóstoljuk Pécs kebab kínálatát, majd. Ami a pécsi gyrososok és kebabosok között a megfigyelésem alapján gyakori . Neked is eleged van abból, hogy nem tudod kipróbálni a városod legfinomabb ízeit? Nekünk is az volt, ezért. D :D :D Rendelj tőlünk, mert ha minden kebabunkat elcseréljük, véletlenül pont lemaradsz róla :).


Mumipécs

Users rated this restaurant 4. Török étterem - Pécs településen 1. A legfontosabb szempont már a gondolat megszületésénél az volt hogy valami . Pécsett a belváros szívében. Találatok Önkiszolgáló Pécs keresésre, felhasználói vélemények,. Kérjen árajánlatot Pécs közelében található gyorsétterem, kifőzde, büfé. Staðsetningu á kortinu, síminn, opnunartími, umsagnir. A Pécs városában található Gyros Torony nevéhez hűen a gyros specialitásra fókuszál: kapható tálban és pitában, utóbbi.


Nyitva a hét minden napján! A pécsi és Baranya megyei családok információs oldala. Minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések