2014. március 18., kedd

Pompart szépségszalon

Pompart szépségszalon

Igényes környezetben: kozmetika, masszázs, műköröm, manikűr, halpedikűr, infratrainer, szolárium egy helyen. Jelentkezzen be hozzánk! A hétköznapok luxusával várjuk Vendégeinket a XVII. Followers, Following, 2Posts - A . Nyári köröminspiráció: vagány vonalas köröm egyszínű vagy fényes bikinihez! Mini Sun szolárium szalon.


Pompart szépségszalon

Navegue com o Waze Para encontrar a rota mais rápida possível. Tested megnyugszik és . Egy jó talpmasszázs levesz a lábadról! A reflexpontok révén: ✔️erősíti az immunrendszert ✔️ javítja a vérkeringést . PompArt Szépségszalonban.


A talpmasszázs csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Frissítő, feszültségoldó hatású . Media by pompartszepsegszalon: Ne felejtsétek el, hogy szombaton is nyitva vagyunk! Törődjünk egy kicsit az arcoddal! Régóta zavar egy makacs bőrhiba, miteszer, heg?


Pompart szépségszalon

Gyere, kozmetikusunk szakszerűen . Köszönjük a bizalmatokat és azt a rengeteg szeretetet és kedvességet, amit nap mint nap kapunk . Indítsd a napod nálunk egy zsírégető cardio edzéssel és nézd közben a kedvenc . Masszázskezeléseinket azért kedvelik Vendégeink, mert az első . Zádori Nikolett Welness Coach. Halacskáink ma pihennek, de jövőhéten szeretettel várnak egy alapos halpedikűrre! Ha legközelebb meglátogatod őket, akkor a . Nyaralás előtt iktass be egy arctisztító kezelést és arcpakolást. A szépségszalon megnyitása előtt már munkatársakként dolgoztunk a XVII. Pesti úti üzletsor egyik üzletében.


A napi kapcsolatból baráti kapcsolat . A benőtt lábköröm nagy fájdalmat okozhat a lábujjak folyamatos használata a nap folyamán csak tovább ronthatja az . Ma mindenkinek az első perc szoli ingyenes! Kérj svédmasszázst, alaposan meggyúrunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések